Videokanaal

Gelukkige momenten worden gelukkige herinneringen. Beleef uw oogverblindend evenement opnieuw op ons videokanaal.

 

Connections Ameri-can Day 2018

Hoe kan je Amerika en Canada op slechts één dag tijd ontdekken? Alles is mogelijk wanneer Connections de grootste Ameri-Can Day van het jaar organiseert.

Brooks superhuman academy

Een paar moedige journalisten begonnen aan een avontuurlijke tweedaagse Superhuman Academy in Portugal. Brooks daagde hen uit met verschillende lessen in mentale kracht, balans en kernkracht!

Bloom by Accent

Een festival is ongeveer het absolute tegenovergestelde van een kantooromgeving. Accent bracht echter beide werelden samen en verwende zijn medewerkers met een onvergetelijk tweedaags festival!

Volvo V60 Prelaunch Days

Voor de prelaunch days van de vernieuwde Volvo V60 werd een heuse loft met rooftop geïnstalleerd in de Volvo showroom in Brussel, volledig ingericht in luxueuze Scandinavische stijl.

CONNECTIONS' ASIAN DAY

Door middel van authentieke gerechten, Geisha's op stelten en overtuigende sprekers, heeft Connections Aziatische sferen naar Brussel gebracht om reizigers te inspireren!


PORT OF ANTWERP LANCERING VAN HET WORLD PORT SUSTAINABILITY PROGRAM

Havenbedrijf Antwerpen organiseerde een gedenkwaardige tweedaagse conferentie om het nieuwe World Port Sustainability Program te lanceren.

SHOWREEL 2017

We houden van de verhalen van al onze klanten. Daarom vangen we hun mooie momenten in beeld. Dompel u hier onder in onze fascinerende wereld van events. 

TECONEX IN THE SPOTLIGHTS

Teconex organiseerde een fascinerende avond, volledig in het teken van de introductie van hun nieuwe visie aan hun klanten en partners.

CALLEBAUT'S AFTER PARTY LOUNGE RUBY RB1

Naast de witte, melk en donkere chocolade, introduceerde Callebaut een vierde variant; Ruby RB1 met zijn opmerkelijke roze kleur.

CONNECTIONS' american DAY

Hoe kan je Amerika en Canada op slechts één dag tijd ontdekken? Alles is mogelijk wanneer Connections de grootste Ameri-Can Day van het jaar organiseert!

VAN OIRSCHOT’S 50STE VERJAARDAG

Van Oirschot viert haar 50ste verjaardag met een sprookjesachtig feest.

VONDELMOLEN - OPEN BEDRIJVENDAG

Op 1 oktober kwam met Vondelmolen’s deelname aan ‘Open Bedrijvendag’ een einde aan een hele reeks van evenementen die de schijnwerpers richtten op 150 jaar Vondelmolen.

VONDELMOLEN - INWONERSFEEST

150 jaar gepassioneerd peperkoek produceren zou onder geen enkele omstandigheid onopgemerkt mogen blijven.

BROOKS « BIG ENDORSEMENT »

Tijdens het ‘Big Endorsement’-evenement van Brooks in het mooie Marbella werden 30 sportjournalisten voor één dag tot officiële Brooks-atleten uitgeroepen.

PRODUCTLANCERING VOLVO XC60

Elke dag kwamen een 150-tal gasten Volvo’s schoonheidskoningin, de nieuwe XC60, ontdekken.

AZ KLINA SPECIALISTEN- EN HUISARTSENRECEPTIE 2015

Een uniek één uur durend live radioprogramma met Sven Pichal en AZ Klina.

BIDVEST BEURS 2016

Tijdens de Bidvest Beurs 2016 boden allerlei voedselleveranciers in de Nekkerbox in Mechelen hun beste diensten aan Bidvest’s klanten aan.

FLAIR SHOPPING DAY 2016

Dit jaar keerde New Balls Please het Wijnegem Shopping Center pas echt binnenstebuiten met de organisatie van deze schitterende Flair Shopping Day.

MET VANHAERENTS IN DE 7DE HEMEL IN ‘T GROEN KWARTIER IN ANTWERPEN ISM BERLIN

Vanhaerents nodigde 50 topklanten uit naar een van haar overblijvende penthouses op de site ‘t Groen Kwartier in Antwerpen.

OPEL CHECK & GO TOUR

Opel & New Balls Please gaan op pad.
 


 

PROTÉINES FOR FERRERO DOOR NEW BALLS PLEASE

Publiek evenement (in samenwerking met communicatiebureau Protéines) voor 2000 inwoners van de stad Aarlen betaald door de Ferrero fabriek. 

UNILEVER FOOD SOLUTIONS WK-EVENT

Pubmarket! ontwikkelde de Knorr Foodball-spaaractie met afsluitend evenement in Tour & Taxis.

 

OPENING VAN CALLEBAUT ACADEMY DOOR NEW BALLS PLEASE
 

Verhalende visuele voorstelling voor 250 VIP-genodigden en de pers.

LIPTOP FOR UNILEVER

140 gasten verzamelden zich met 1 gemeenschappelijke interesse: kennis maken met Lipton Exclusive Selection, het nieuwe B2B-assortiment van de theegigant.

SANOMA MAGAZINES: LIBELLE GROENSTRAATJE @ PLANTENBEURS HOMBEEK

Ongeveer 200 deelnemers vulden de namiddag op met ecologische tips, ideeën en planten aan eerlijke prijzen.

TOMTOM SPARK IBIZA

Meer dan 50 gasten van de wereldwijde sport- en levensstjilpers kwamen samen in Eivissa om kennis te maken met het coolste fitnesshorloge ooit gemaakt.