staff event

Investeer in uw menselijk kapitaal, het is immers uw personeel dat uw onderneming naar een hoger niveau kan tillen. Dag na dag. Met een sterk team achter u kan geen enkele concurrent uw opmars stuiten. Organiseer een fantastisch personeelsfeest en versterk op die manier de onderlinge verbondenheid tussen uw werknemers.

Hilti

Summer Convention

31 Augustus 2018
De Montil, Affligem
België

Een van de tradities van Hilti is om een groot zomercongres te organiseren om al haar medewerkers bij elkaar te brengen. Het thema van dit jaar? De beruchte Netflix serie, La Casa de Papel! Alle medewerkers verzamelden zich voor een dag vol interne trainingssessies en uitdagende teambuildingactiviteiten waarbij teams strijden om de prestigieuze Hilti-trofee. Later die avond veranderde de meest geweldige BBQ van het personeel uiteindelijk in een uitbundig feest waar iedereen de hele nacht door danste.

← terug naar projecten


ENECO

ONE HAPPENING

22 FEBRUARi 2018
AED Studios, Lint
België

Om de fusie van vorig jaar met Eni te consolideren, organiseerde Eneco de One Happening voor al zijn medewerkers. De avond bestond uit verschillende keynotes en paneldiscussies, gefocust op de volgende generatie van duurzame energie, maar nog belangrijker, het samenbrengen van de twee bedrijven; Eni en Eneco ‘One’ maken. De memorabele avond werd afgesloten met een netwerkreceptie en een walking dinner.

← terug naar projecten


HILTI

MO BELUX STARTEVENT

4 JANUARI 2018
Evere
België

Hoog in de lucht en nog verder de ruimte in! Hilti trok met haar team naar Evere om er de aftrap te geven van een fantastisch nieuw jaar. Met een 3 uur durende, rijkelijk geïllustreerde presentatie, gecreëerd in nauwe samenwerking met New Balls Please, herbeleefde Hilti de mijlpalen van 2017 en werd ook al een eerste blik geworpen op de schitterende kansen die de toekomst nog in petto heeft. Het zakelijke gedeelte werd gevolgd door futuristische workshops en games en een avondlijke ‘party in space’.

← terug naar projecten


VONDELMOLEN

EVENT VOOR STAKEHOLDERS & PERSONEEL

8-9 SEPTEMBER 2017
LEBBEKE
BELGIË

Je kunt nooit genoeg feestjes geven. En al zeker niet wanneer je je 150ste verjaardag viert. Op 8 en 9 september nodigde Vondelmolen stakeholders en personeel uit naar haar site om er deel te nemen aan de festiviteiten. Op het menu: een begeleide rondgang doorheen de fabriek en Vondelmolen’s ‘ervaringsruimte’, waarin op een interactieve manier de geschiedenis van de onderneming werd verteld. Kinderanimatie in de namiddag, muziekoptredens en goochelaarstrucks ‘s avonds en voortreffelijke catering de hele dag door maakten van dit Vondelmolen-evenement voor stakeholders en personeel een groot succes. 

← terug naar projecten


HILTI

PERSONEELSFEEST

5-9 JANUARI 2017
BRUSSEL & WAVER

New Balls Please en Hilti waren helemaal klaar voor 2017. Samen maakten ze van dit evenement de perfecte start van een veelbelovend jaar. In de Diamond & Sky lounge van Hotel Van der Valk, met een werkelijk schitterend uitzicht over de luchthaven van Brussel, bliezen alle werknemers verzamelen voor de personeelsvergadering van Hilti. En dan was het tijd voor plezier: een hartverwarmende lunch, een namiddagprogramma vol teambuildingworkshops, aperitief in een ‘sneeuwlandschap’ en, voor de liefhebbers, een funky wildwestparty in een majestueuze schuur.

← terug naar projecten


AZ KLINA

AZ KLINA PERSONEELSFEEST

28 JANUARI 2017
JAISELINGS ROYAL PALACE,
WERNHOUT, NEDERLAND

Meer dan 1100 werknemers van AZ Klina werden uitgenodigd voor het personeelsfeest in het Jaiselings Royal Palace, de perfecte locatie om te netwerken en om met vrienden en collega’s te genieten van een drankje en diverse heerlijke hapjes. Top of the bill: een ongelooflijk liveconcert van Cookies & Cream en AZ Klina’s eigen top 100 van meest populaire songs.

← terug naar projecten


A.S. ADVENTURE

WINTERLUNCH

16 DECEMBER 2016
HOBOKEN
BELGIË

And so this is Christmas, of toch bijna... A.S. Adventure vierde het einde van het jaar in haar hoofdzetel in Hoboken. Een winterlunch, cocktails, een gezellige lounge en een aparte fotohoek maakten de feeststemming helemaal compleet.

← terug naar projecten

 


AZ KLINA

HUISARTSENRECEPTIE 2016

22 JANUARI 2016
ZUIDERKROON ANTWERPEN
BELGIË

Voor het tweede jaar op rij organiseerden we de jaarlijkse huisartsenreceptie van AZ Klina. Met een plezante show onder de titel “Klina Revue” presenteerden we thema's zoals 'Speakers' Corner', ‘Vaneigens’ en ‘Défilé’ in een moderne theatersetting met liveperformances van echte acteurs. Tijdens deze liveshow op maat werden alle nieuwe specialisten en huisartsen voorgesteld aan 300 gasten.

← terug naar projecten

 


A.S. ADVENTURE

WINTERSE NIEUWJAARSLUNCH

15 JANUARI 2016
HOBOKEN

A.S. Adventure geeft de aftrap voor het nieuwe jaar door 130 personeelsleden uit te nodigen voor een ‘Warme Winterlunch’. Een gezellig en informeel samenzijn onder het genot van Belgische klassiekers zoals stoofvlees, vidé met frietjes, winterse groentestoofschotel en koffie met zoetigheden geserveerd door Il Berretto en zijn mobiele ‘Vespa Ape’ koffiebar.

← terug naar projecten

 

 


A.S. ADVENTURE

NAZOMERLUNCH

18 SEPTEMBER 2015
HOBOKEN, BELGIË

Is er een betere manier om de zomer vaarwel te zeggen dan door het aanhalen van de vriendschapsbanden met je collega’s? A.S. Adventure organiseerde een nazomerlunch aan haar hoofdzetel en serveerde daarbij echte ‘Old Scuola’ pizza's. Een perfecte start voor een nieuw jaar vol (A.S.) avonturen, nieuwe winkelopeningen en commerciële mogelijkheden. 

← terug naar projecten