road show

Een roadshow is het evenement dat u nodig heeft om uw product overal aan de man te brengen. Deze rondtrekkende presentatie biedt een frequent wisselend doelpubliek de gelegenheid om uw product goed te leren kennen en erdoor geïnspireerd te worden op een plek niet ver van hun woonplaats. Met behulp van een flexibele en multifunctionele opstelling kan u de look en het gevoel van uw mobiele presentatie aan uw specifieke publiek aanpassen. Zo kan u willekeurige nieuwe klanten overtuigen van uw aantrekkelijk gepresenteerde producten en diensten. 

Opel Check & GO

september 2018

10 locaties in belgië

Opel weet hoe het zijn klanten moet verwennen. Gedurende de hele maand september kon de Opel Check & Go-roadshow op verschillende plaatsen in het land worden gespot, waar Opel-chauffeurs de kans kregen om voor een grondige check-up door een expert langskomen, helemaal gratis. Tijdens het wachten genoten de mensen van een verfrissend drankje en lekker hapje in de gezellige Opel-lounge. Elke klant reed tevreden weg, en met een volledig gecontroleerde auto!

← terug naar projecten


OPEL CHECK & GO

HALF SEPTEMBER – HALF OKTOBER 2017
10 LOCATIES IN BELGIË

Opel België weet hoe ze het leven van haar klanten kan opvrolijken. Elke zaterdag van half september tot half oktober was Opel aanwezig aan 11 commerciële hotspots in Vlaanderen en Wallonië. Opel-bestuurders konden er een nabijgelegen Opel-checkpoint bezoeken, waar professionals hun wagen aan een gratis check-up onderwierpen. In totaal controleerde Opel België ongeveer 100 wagens per dag zodat alle bestuurders hun reis in alle veiligheid konden voortzetten.

← terug naar projecten


OPEL CHECK & GO

HALF SEPTEMBER – HALF OKTOBER 2016
10 LOCATIES IN BELGIË

Tijd om de baan op te gaan! Opel Check & Go toert heel België rond en doet daarbij in 5 opeenvolgende weekends 10 verschillende commerciële hotspots aan. Terwijl experts hun wagen aan een volledige check-up onderwierpen, konden de Opel-bestuurders genieten van een drankje in de Opel-lounge. Vervolgens kregen ze een uitgebreid rapport van de check-up en een specifieke en tijdelijke waardebon. Samen houden we uw Opel op de baan.

← terug naar projecten