public event

Met jouw op maat gemaakt 'public event' krijg je alle aandacht die je verdient

Connections

asian day

11 maart 2018
docks dome, brussel
belgië

Na het succes van vorig jaar, organiseerde Connections opnieuw een groots event om reizigers te inspireren. Deze editie draaide om alles wat het Aziatische continent te bieden heeft. Door middel van Geisha's op stelten, een leeuwendans, een openingsceremonie met Taiko drums en boeiende sprekers (Cath Luyten, Eva Daeleman, Tom Van de Weghe..), waanden bezoekers zich in Aziatische sferen.

 terug naar projecten


Connections

Ameri-Can Day

15 OkTOBER 2017
BRUSSEL
BELGIË

Hoe kan je Amerika en Canada op slechts één dag tijd ontdekken? Alles is mogelijk wanneer Connections de grootste Ameri-Can Day van het jaar organiseert. Meisjes die langs het rode tapijt skeeleren, schoenpoetsertjes uit de Bronx, Oscar-beeldjes die links & rechts van jou staan te blinken en jazzy muziek van de beste muzikanten... meer dan 1500 mensen waanden zich op deze dag aan de andere kant van de grote Atlantische Oceaan. Op 3 verschillende podia werden er speeches gehouden door nationale en internationale Amerika- & Canadakenners. Met een ‘Reizigers ontmoeten Reizigers’ -zithoek en een virtuele luchthavengate konden toekomstige reizigers meer te weten komen over hun favoriete bestemming.

 terug naar projecten


VONDELMOLEN

OPEN BEDRIJVENDAG

1 OKTOBER 2017
LEBBEKE
BELGIË

Eén jaar in het leven van Vondelmolen: een jaar van vieringen, zoete herinneringen en fantastische verhalen. Op 1 oktober kwam met Vondelmolen’s deelname aan ‘Open Bedrijvendag’ een einde aan een hele reeks van evenementen die de schijnwerpers richtten op 150 jaar Vondelmolen. Die dag brachten 12.000 mensen een bezoek aan de site van Vondelmolen in Lebbeke, waar ze de fabriek en een speciaal opgezette “ervaringsruimte” konden verkennen. Bovendien werden ze er vergast op een even verrassend als gevarieerd animatieaanbod, inclusief een klein maar fijn foodtruckfestival.

 terug naar projecten


HAVEN VAN ANTWERPEN

VLAAMSE HAVENDAG

17 SEPTEMBER 2017
ANTWERPEN
BELGIË

45.000 blije gezichten en heel veel zon dit jaar tijdens de Vlaamse Havendag in Antwerpen: een mooi resultaat van bewonderenswaardig teamwerk tussen de Haven van Antwerpen, New Balls Please en VO-event. 22 ondernemingen en organisaties, waaronder MPET, Zuidnatie, de Chinese Vloot, de Belgische marine, enz. hadden die dag hun deuren voor het publiek geopend. Op de centrale locatie, het Zaha Hadidplein, werd de eerste verjaardag van het Havenhuis gevierd met muziekconcerten van VETEX, Dimitri Leue en Pieter Embrechts, foodtrucks en een ‘Hiep Hiep Hoera’-container.  Om vlot verkeer naar en van de haven te verzekeren, was er een goed gecoördineerd mobiliteitsnetwerk van 6 buslijnen opgezet.

 terug naar projecten


SANOMA MEDIA BELGIUM

FLAIR SHOPPING DAY

17 JUNE 2017
DOCKS BRUXSEL
BELGIUM

Flair Shopping Day is onder de lezers van Flair een meer dan waardevolle traditie geworden, want op die dag worden de trouwe fans van het magazine in de watten gelegd als echte prinsessen. Om er ook dit jaar een magische dag van te maken, sloegen New Balls Please en Checkmate de handen in elkaar en vormden ze het shopping center Docks Bruxsel om tot het betoverende Flair Shopping Paradise. 27 000 enthousiaste bezoekers konden die dag genieten van de bekende pop-up modeshow, selfie-, makeup- en DIY-corners en van een meet n’ greet met hostess Eline De Munck in de Flair Lounge.

 terug naar projecten


VONDELMOLEN

DORPSFEEST

21 MEI 2017
LEBBEKE
BELGIË

150 jaar gepassioneerd peperkoek produceren zou onder geen enkele omstandigheid onopgemerkt mogen blijven. Nu is een dorpsfeest organiseren voor meer dan 3000 plaatselijke bewoners niet echt een wandeling in het park. Vondelmolen’s ambitie om tot het uiterste te gaan, werd dus absoluut waargemaakt. Op deze zonnige zondagochtend waren de inwoners van Lebbeke, Wieze en Denderbelle uitgenodigd voor een uitbreide brunch aan de site van Vondelmolen, waar ze ook konden kennismaken met het productieproces in de Vondelmolen fabriek, dit alles zorgvuldig gecoördineerd door New Balls Please. Peperkoekworkshops, traditionele kinderspelen en een springkasteel maakten van dit dorpsfeest ook voor de kleintjes een onvergetelijke ervaring.

 terug naar projecten


DE LIJN

INHULDIGING VAN EINDHALTE TRAM 21

6 NOVEMBER 2016
BIBLIOTHEEK VAN ZWIJNAARDE
BELGIË

De inhuldiging van de eindhalte van tram 21, de bibliotheek van Zwijnaarde, door de burgemeester van Gent Daniël Termont, Vlaams minister van mobiliteit Ben Weyts en Gents schepen voor mobiliteit en openbare werken Filip Watteeuw werd gevolgd door een vrolijke receptie in een immense partytent, opgepimpt met gele en grijze ballonnen en voorzien van een glittertattoohoek voor kinderen. Bijna 1500 lokale bewoners genoten er van een hapje en een drankje en van de muziek die werd verzorgd door de Koninklijke Harmonie van Zwijnaarde. 

 terug naar projecten

 


SANOMA MEDIA BELGIË

FLAIR SHOPPING DAY

16 OKTOBER 2016
WIJNEGEM SHOPPING CENTER
BELGIË

Dit jaar keerde New Balls Please het Wijnegem Shopping Center pas echt binnenstebuiten met de organisatie van deze schitterende Flair Shopping Day. Meer dan 55.000 bezoekers genoten er van de smaak van glitter en glamour! Selfiehoekjes met ‘echte sterren’, complete make-overs en doe-het-zelfworkshops maakten de dag helemaal af. Natuurlijk hadden we ook een aantal heel bijzondere gasten uitgenodigd: Karen Damen, TV-presentatrice Eline De Munck en acteurs Rik Verheye & Bart Hollanders, bekend van de populaire TV-serie 'Callboys', brachten maar al te graag de dag door met de Flair-lezers. Deze fantastische dag werd afgesloten met een geweldige party onder leiding van DJ’s Wout en Regi. 

 terug naar projecten


SANOMA MEDIA BELGIË

FLAIR SHOPPING DAY 2015

zondag 18 oktober 2015
WIJNEGEM SHOPPING CENTER
BELGIË

18 oktober 2015: ongeveer 80.000 Belgische fashionista’s trokken naar het Wijnegem Shopping Center om er door hun favoriete magazine als prinsessen verwend te worden. Het Flair-publiek kon maar niet genoeg krijgen van de vele verrassingen, make-overs, tattooboys, selfiecamera's, gadgets, enz.

Het centrale plein werd omgebouwd tot een live podium voor Flair On Air. Via de Antwerpse regionale radiozender 107.0 FM, online en on air, kon het thuispubliek de hele happening volgen. Tijdens dit event ontvingen Kristin en Lisa heel wat bekende gasten zoals Eva Daeleman, Ish Ait Hamou (So You Think You Can Dance), Eline De Muynck, Joy Anna Thielemans, Ben Segers, Filip Peeters en nog vele anderen.

 terug naar projecten


PROTÉINES FOR FERRERO

25 JAAR FERRERO

SEPTEMBER 2014
AARLEN
BELGIË


Publiek evenement (in samenwerking met communicatiebureau Protéines) voor 2000 inwoners van de stad Aarlen betaald door de Ferrero fabriek. Lokale muziek-, dans- en cultuurverenigingen droegen bij tot het enorme succes van dit evenement.

 terug naar projecten


PUBMARKET!
VOOR UNILEVER FOOD SOLUTIONS

UFS WK EVENT

JUNI 2014
TOUR & TAXIS BRUSSEL
BELGIË

Elk jaar zet Unilever Food Solutions een loyaliteitsprogramma op om Knorr-klanten te belonen. Voor deze editie ontwikkelde Pubmarket! de Knor Foodball actie met afsluitend evenement in Tour & Taxis.

New Balls Please tekende voor de hele organisatie van het afsluitend evenement voor 3.000 gasten.

 terug naar projecten