press event

De media openen de poort naar meer zichtbaarheid voor uw onderneming, merk, dienst of product. Nodig de pers uit op uw evenement en creëer maximale aandacht.

BROOKS RUNNING

THE BIG ENDORSEMENT

7-8 JUNI 2017
MARBELLA
SPANJE

Tijdens het ‘Big Endorsement’-evenement van Brooks werden 30 sportjournalisten uitgenodigd voor een persconferentie in het mooie Marbella. De journalisten gingen ervan uit dat ze er een atleet zouden ontmoeten die de nieuwe Brooks-schoen, de Glycerin 15, officieel zou voorstellen. Groot was dan ook hun verbazing toen ze zelf tot officiële Brooks-atleten werden uitgeroepen en de hele dag als echte diva’s werden behandeld.

 terug naar projecten


VONDELMOLEN

KONINKLIJK BEZOEK VONDELMOLEN

14 MAART 2017
VONDELMOLEN, LEBBEKE
BELGIË

150 jaar of 5 generaties bestaan, is best wel uniek voor een Belgisch familiebedrijf. In deze eerste lentemaand vierde de grootste producent van peperkoek in België, Vondelmolen, met de hulp van New Balls Please zijn 150ste verjaardag samen met enkele captains of industry en andere VIP-genodigden, de pers en – tot ieders vreugde – zijne Koninklijke Hoogheid, Koning Filip.

 terug naar projecten


OPEL BELGIum

SNEAK PREVIEW OPEL CROSSLAND X

21-22 MAART 2017
VILVOORDE
BELGIË

In het seizoen waarin alles terug tot leven komt, verscheen ook het nieuwe Opel Crossland X model met ongeziene elegantie op het toneel. Twee dagen lang stond deze nieuwe Opel-telg in Vilvoorde in het middelpunt van de belangstelling. Op deze sprookjesachtige locatie, met een decor opgebouwd uit de zachtste kleuren en de helderste lentebloemen, werden de pers en B2B-klanten uitgenodigd om de Crossland X te komen ontdekken.

 terug naar projecten


LIDL BELGIum

OPENING LIDL VAN DE TOEKOMST

13 DECEMBER 2016
GEEL
BELGIË

New Balls Please vatte samen met Lidl een reis naar de toekomst aan. Tijdens de opening van deze nieuwe winkel kon de pers bewonderend genieten van deze Lidl van de Toekomst. Na een speech van de CEO van Lidl België, Boudewijn van den Brand, volgde de pers een van de managers op een rondleiding doorheen dit majestueuze gebouw. Met zijn hoge ramen en hoog dak maakte deze Lidl van de Toekomst grote indruk op alle aanwezigen. En na een hapje en een drankje kreeg de pers ook nog eens een mooie goodiebag mee naar huis.

 terug naar projecten

 


DE LIJN

INHULDIGING VAN EINDHALTE TRAM 21

6 NOVEMBER 2016
BIBLIOTHEEK VAN ZWIJNAARDE
BELGIË

De inhuldiging van de eindhalte van tram 21, de bibliotheek van Zwijnaarde, door de burgemeester van Gent Daniël Termont, Vlaams minister van mobiliteit Ben Weyts en Gents schepen voor mobiliteit en openbare werken Filip Watteeuw werd gevolgd door een vrolijke receptie in een immense partytent, opgepimpt met gele en grijze ballonnen en voorzien van een glittertattoohoek voor kinderen. Bijna 1500 lokale bewoners genoten er van een hapje en een drankje en van de muziek die werd verzorgd door de Koninklijke Harmonie van Zwijnaarde. 

 terug naar projecten

 


DE LIJN

OPENING VAN NIEUWE HALTE VOOR TRAM 4

15 MAART, 2016
UZ GENT
BELGIUM

Met veel plezier verzorgden we de inhuldiging van de nieuwe tramhalte aan het UZ Gent samen met ongeveer 100 gasten. Tijdens de plechtigheid drukten sprekers zoals Eric Mortier (gedelegeerd afgevaardigde van het Universitair Ziekenhuis Gent), Dirk Busschaert (Voorzitter van De Lijn Oost-Vlaanderen), Filip Watteeuw (Gents schepen voor mobiliteit en openbare werken), Daniël Termont (burgemeester van Gent) en Ben Weyts (Vlaams minister van mobiliteit) hun enthousiasme over de gerealiseerde uitbreiding van de tramroute uit.

 terug naar projecten

 


TOMTOM 

SPARK PERSEVENEMENT

22-25 SEPTEMBER 2015
IBIZA, SPANJE

Meer dan 50 leden van de internationale sport- en lifestyle-pers bliezen verzamelen in Eivissa om kennis te maken met de coolste fitnesshorloge ooit. Journalisten van Vogue, Cosmopolitan, Men’s Health, bloggers en vloggers genoten er van een mix van Tabata/Yoga-moves, geïnstrueerd door Lindsay Jay, geschenken op de kamer zoals gepersonaliseerde handdoeken, gadgets en hun eigen nieuwe TomTom Spark, 'Clean & Lean' sessies met James Duigan (voedingsdeskundige van Elle Macpherson) en, niet te vergeten, een afsluitende party met DJ ‘Ministry of Sound’ in de Ocean Club.

 terug naar projecten

 


TOMTOM

BANDIT PERSEVENEMENT

4-8 MEI 2015
TIGNES
FRANKRIJK

Meer dan 50 actiesportjournalisten & bloggers werden door TomTom uitgenodigd voor de onthulling van de gloednieuwe BANDIT actiecamera. New Balls Please organiseerde een 5-daags persevenement met heel veel actie en heerlijke lunches en diners.

 terug naar projecten


DE LIJN

LANCERING VAN ALBATROS
DE LANGSTE TRAM

11 MEI 2015
UZ GENT
BELGIË


Lancering van de gloednieuwe langste tram "de Albatros” in het stadscentrum van Gent. De tram werd voorgesteld aan de pers en het personeel van De Lijn.

 terug naar projecten


BERLIN VOOR CALLEBAUT

OPENING CALLEBAUT ACADEMY

JUNI 2014
CALLEBAUT FABRIEK WIEZE BELGIUM

Verhalende visuele voorstelling voor 250 VIP-genodigden en de pers.

 terug naar projecten

static1.squarespace.jpg
static1.squarespace-1.jpg