NEW BALLS PLEASE VERWELKOMT HAAR NIEUWSTE LID

natachasmetrynsvervoegtteamNewBallsPlease.jpg

Een feestje is op zijn plaats hier bij New Balls Please. De live-verhalenverteller uit Gent verwelkomt haar zevende teamlid en twee stagiairs. Dit betekent nog meer capaciteit en expertise en nog meer New Balls Please. 

Vanaf februari 2016 vervoegt Natacha Smetryns ons team als Senior Event Manager. Ze is duidelijk geen beginnelinge meer in de sector. Al 15 jaar drukt ze haar stempel op evenementenbureaus en vandaag past ze perfect binnen de filosofie van ons allround evenementenbureau. De internationale flair en hands-on mentaliteit van Natacha zijn slechts een paar van haar sterke troeven. Met haar tweetaligheid kan ze heel wat klanten bij bedrijfs- en nightlife-evenementen begeleiden.

Veel tijd om zich in haar nieuwe bedrijf in te werken, zal ze niet hebben want er staan al enkele bijzondere projecten voor haar op stapel. In maart en april zal Natacha haar naam verbinden aan projecten voor klanten zoals A.S. Adventure, De Lijn, TomTom en Libelle. 

Wilt u graag contact opnemen met Natacha om over een nieuw project te praten? Dat kan via natacha@newballsplease.be of telefonisch op het nummer +32 474 13 56.

www.newballsplease.events