GROTE FINALE VAN 2015 MET OPEL BELGIË EN NEW BALLS PLEASE

baristaworkshoprotterdamopeldealercongressnewballsplease.jpg

Bij evenementenbureau New Balls Please stond de start van de wintervakantie nagenoeg volledig in het teken van Opel België (General Motors). In minder dan twee weken tijd organiseerde het bureau met basis in Gent drie verschillende evenementen op drie verschillende locaties in binnen- en buitenland.

Eind november stonden de fleetadviseurs van Opel België en de dealers van Opel Used Cars in het middelpunt van de belangstelling. In het kader van een seminarie over lichtgewichtstructuren en aanvullend op enkele lezingen van Paola Campestrini (Programmamanager bij innovatiecentrum Flanders Make) konden de 60 gasten deelnemen aan een indoor skydivesessie in het Airspace Indoor Skydive centrum in Charleroi.

Op 27 november checkten 50 Opel-dealers en hun partner in bij Salons De Waerboom in Groot-Bijgaarden (Brussel), waar ze genoten van een ontspannend programma. ‘s Avonds kregen ze een gastronomisch diner geserveerd, gevolgd door een veiling voor Kom Op Tegen Kanker. De twee geveilde wagens brachten 3.000 euro (bovenop de aankoopprijs) op.

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 december waren Rotterdam en het Mainport Design Hotel de setting voor een bijzonder druk weekend voor Opel-dealers en hun partners. Deze locatie vormde het ideale decor voor de nieuwe generatie Opel-wagens; deze trendy culturele stad met vele architecturale meesterwerken weerspiegelt immers perfect de ambities van het automerk. Voor de dealers en hun partner was het weekend een mix van lifestyle, mode en culinaire traktaties. Op vrijdag bereidde Marc Lammers, voormalig hockeycoach en businesscoach, het publiek voor op het Opel Dealercongres. Tijdens het businessprogramma konden de partners genieten van een optioneel programma met onder andere een baristaworkshop en een verrassende stadsverkenning. Na de algemene vergadering werd het gezelschap van 230 gasten met de boot Spido naar een ouderwets gezellige jeneverdistilleerderij in het Hulstkamp gebouw gebracht. Tijdens het galadiner speelde de band Motown Supremacy prachtige muziek van vroeger en werden de winnaars van de Opel Excellence Award (prijs voor de beste ambassadeurs van het Opel-merk) gekroond. Vervolgens werd door alle deelnemers tot in de vroege uurtjes gedanst op de beats van de Belgische dj Hofnar. Het congres werd op zaterdag in een goede sfeer afgesloten met een luxueus ontbijt, een ontspannende stadswandeling en een lunch in NY Basement.

Hier vindt u meer foto's van het evenement:

Project > Congres

Facebook: Opel België Dealercongres 2015