SPOTLIGHTS OP... OPEL BELGIË

Opel België en New Balls Please delen nu al een hele tijd een aanstekelijk enthousiasme voor leuke evenementen. Samen hebben we een brede waaier van klanten-, dealer- en personeelsevenementen, in binnen- en buitenland, georganiseerd. Geen van ons beiden is ooit bang geweest om buiten zijn comfortzone te treden.

Deze samenwerking loopt nu al een hele tijd en is nog lang niet aan haar laatste adem toe. Beide partners zijn enorm blij met de gerealiseerde en enthousiast over de komende projecten.

De pijlers van onze relatie zijn diversiteit, wederzijds vertrouwen en bilaterale kwaliteit. Dit partnerschap is voor beiden waanzinnig productief geweest en is nooit beperkt gebleven tot éénrichtingsverkeer. Samen hebben we diverse unieke evenementen gecreëerd, elk met een heel bijzondere en originele vibe.

Met het meest recente project – de “Opel Check & Go tour” – gingen we zelf de baan op.  Opel Check & Go toerde gedurende 5 weekends heel België rond en deed daarbij 10 verschillende commerciële hotspots aan. Terwijl experts hun wagen aan een volledige check-up onderwierpen, konden de Opel-bestuurders genieten van een drankje in de Opel-lounge.

Dit project bevestigt alleen maar hoe we nieuwe mogelijkheden omarmen. We staan al te popelen om samen nog meer wonderbaarlijke projecten te realiseren.

static1.squarespace.png