NEW BALLS PLEASE STELT TROTS HAAR NIEUWE TEAM VOOR

Het aantal teamleden is verdubbeld, de zomer kon op geen betere manier geëindigd zijn voor New Balls Please, de live-verhalenverteller uit Gent.

Geraldine Alloo, Maxime Claeys en Céline Stevens voegen vanaf september 2015 hun complementaire skills toe aan het team van zakenpartners Valérie, Stein en Michel. Allen zullen ze zich vooral richten op hun eigen domein, zijnde evenementen, grafisch design en bedrijfscommunicatie. Op deze manier volgt New Balls Please de trend naar een integrale allround dienstverlening voor haar klanten.

Dit najaar wordt ook de samenwerking met een aantal (inter)nationale partners bevestigd. Deze terugkerende klanten zijn het levende bewijs voor de klantgerichtheid van New Balls Please. Projecten voor, onder andere, TomTom, Lipton (via PubMarket!), Callebaut, A.S. Adventure, Sanoma, Mobistar (via Au Sérieux) en Roxell worden momenteel met de grootste zorg voorbereid.

Ook zal New Balls Please opnieuw deelnemen aan het EUBEA Festival, dit keer met het uiterst succesvolle project voor de lancering van de Volvo XC90, waarbij meer dan 3.000 gasten genoten van een spectaculaire onthulling.

newballspleaseproudlypresentsitsnewteam.png