NEW BALLS PLEASE VERWELKOMT JUTTU

eventagencynewballspleasewelcomesjuttu.jpg

Voor uw live-verhalenverteller was maart een evenementenrijke periode. Op 10, 11 & 12 maart organiseerde New Balls Please een laatavondshoppingevent voor haar nieuwe klant JUTTU op twee verschillende locaties in Brugge en Antwerpen evenals de opening van de nieuwe winkel van A.S. Adventure in Doornik. De volgende dag al was het bureau gastheer voor de inhuldiging van een uitgebreide route voor tram 4 van De Lijn.

De JUTTU-shoppingnacht van 18.00 tot 22.00 uur bood een uitstekende gelegenheid voor klanten van het merk om aan hun kennissen het winkelconcept te laten zien. Tijdens deze gezellige bijeenkomst, waarop ook een hapje en een drankje werden aangeboden, kon elke gast de winkel verkennen en meteen ook met een fikse korting shoppen.

Tijdens de opening van de nieuwe A.S. Adventure-store in Doornik op 11 en 12 maart vlakbij het winkelcentrum Les Bastions konden de klanten van A.S Adventure kennismaken met de nieuwe locatie. Tegelijk werd ook de Explore More getrouwheidskaart voorgesteld.

Nog wat later was er een belangrijk evenement voor mobiliteitspartner De Lijn. Vanaf nu is de route van tram 4 in Gent uitgebreid naar een halte aan het UZ van Gent. Dit werd in aanwezigheid van 100 vooraanstaande genodigden en de pers op majestueuze wijze gevierd.

En nog was het niet gedaan: op zaterdag 19 maart nodigde Huawei samen met New Balls Please 77 werknemers en hun partners en kinderen uit om naar circus Barones in Turnhout te komen. Van in de vroege ochtend konden de gasten een kijkje achter de schermen nemen en verschillende workshops bijwonen, gevolgd door een voortreffelijke barbecuelunch en een fantastische circusshow.

Ga naar www.newballsplease.be om onze projecten eens van naderbij te bekijken.