JUTTU’S SAMENWERKING MET NEW BALLS PLEASE

juttueventagencynewballsplease.jpg

Bij uw live-verhalenverteller zijn de voorbije maanden aan een hels tempo voorbijgevlogen. Zo werkten we intens samen met AZ Klina, De Lijn, Huawei, A.S. Adventure, JUTTU, Dixon & Company, Unilin en Libelle.  

Op 22 januari 2016 organiseerden we voor het tweede jaar op rij de jaarlijkse huisartsenreceptie van AZ Klina. Met een plezante show onder de titel “Klina Revue” presenteerden we thema's zoals 'Speakers' Corner', ‘Vaneigens’ en ‘Défilé’ in een moderne theatersetting met liveperformances van echte acteurs. Tijdens deze liveshow op maat werden alle nieuwe specialisten en huisartsen voorgesteld aan 300 gasten. 

Hier kunt u er meer over lezen.

De JUTTU shoppingnacht op donderdag 10 maart werd georganiseerd door New Balls Please op twee verschillende locaties in Brugge en Antwerpen. Van 18.00 tot 22.00 uur werden klanten uitgenodigd om aan hun kennissen het concept van deze shop voor te stellen. Tijdens deze gezellige bijeenkomst, waarop ook een hapje en een drankje werden aangeboden, kon elke gast de winkel verkennen en meteen ook met een fikse korting shoppen.

Nog wat later was er een belangrijk evenement voor mobiliteitspartner De Lijn. Vanaf nu is de route van tram 4 in Gent uitgebreid naar een halte aan het UZ van Gent. Dit werd in aanwezigheid van 100 vooraanstaande genodigden en de pers op majestueuze wijze gevierd. 

In april hadden we een aantal verrassingen voor u in petto! In bedrijven over het hele land zijn we live promotie gaan maken. HR-specialist Dixon & Company nodigde haar 100 klanten uit in haar hoofdzetel in Antwerpen. New Balls Please verleende met plezier haar medewerking door een aantal catering- en entertainmentopties te onderzoeken.

Sanoma Magazines België nodigde op zondag 24 april iedereen uit op haar publieksevenement op de Nationale Plantenbeurs in Hombeek (Mechelen), het Libelle Groenstraatje. Ongeveer 200 deelnemers vulden de namiddag op met ecologische tips, ideeën en planten aan eerlijke prijzen. Het opzet van deze beurs: het grote publiek laten kennismaken met de grote verscheidenheid aan planten, dit alles gekaderd in een gezinsvriendelijke omgeving en met comfortabele en gezellige buitenterrasjes.

 Ga naar www.newballsplease.be om onze projecten eens van naderbij te bekijken.