ELK DETAIL TELT: 10 TIPS VOOR EEN GEWELDIG EVENEMENT

Een evenement plannen kan iedereen. Met een praktische instelling, de juiste contacten en een logische planning kom je al een heel eind. En toch, alhoewel evenementenbureaus over de juiste instelling beschikken en de nodige bagage hebben, blijft de vaststelling dat sommige evenementen meer succes hebben dan andere. Hoe komt dat?

Events organiseren die ertoe doen, draait om de service die uw evenementenbureau u biedt. En daar weten we bij New Balls Please alles over. Daarom willen we hier graag 10 van onze meest waardevolle tips met u, onze klanten, delen.

#1 De klant is koning

Wat wil de klant? De planning van een evenement begint altijd met deze vraag. Het is enorm belangrijk dat een evenementenbureau de behoeften van zijn klanten op de eerste plaats zet en dat het hun wensen op alle mogelijke manieren ondersteunt.

#2 Durf anders te handelen

Durf de platgetreden paden te verlaten. Kom met nieuwe ideeën. Innovatieve evenementenbureaus zullen geen enkel idee van u overnemen waarmee ze het niet eens zijn. Het is altijd mogelijk dat er betere oplossingen bestaan dan wat u eerst in gedachten had.

#3 We steunen u in alles wat u doet

Elk evenement gaat gepaard met taken waarvoor u als klant de eindverantwoordelijkheid draagt. Toch zal New Balls Please u altijd en overal ondersteunen met zijn expertise, ook wanneer het aan u toekomt om beslissingen te nemen. We zorgen er met andere woorden voor dat u zich niet teveel zorgen hoeft te maken.

#4 We zijn beschikbaar, dag en nacht

We weten dat een evenement met heel wat stress gepaard kan gaan. Daarom vinden we het belangrijk dat uw evenementenbureau op elk moment van de dag beschikbaar is zodat problemen onmiddellijk kunnen worden aangepakt. New Balls Please biedt u deze service zeven dagen op zeven.

#5 Eén enkele contactpersoon

Wat te doen als u met een hoop vragen zit en geen idee hebt wie u zou kunnen helpen? Voor elk evenement duidt New Balls Please één enkele contactpersoon aan die u alle nodige informatie geeft.

#6 Kies voor 100% ervaring en directe beslissingen

Al onze evenementen worden ondersteund door een van de beherende vennoten van New Balls Please. Een groot voordeel van deze manier van werken is dat beslissingen zonder uitstel genomen kunnen worden.

#7 Oog voor details

Overal kaarslichten, prachtige kleine bloemen in het damestoilet of een symmetrische inrichting van het decor... New Balls Please weet het oog op diverse subtiele manieren te bekoren. Laat aan uw gasten zien dat ze absoluut de moeite waard zijn.

#8 Voorkom crisissen door het plannen van een back-upstrategie

Bereid u altijd op het ergste voor en duid een tweede contactpersoon aan die de coördinatie van uw evenement kan overnemen mocht uw eerste contactpersoon plots ziek worden. Het team van New Balls Please bestaat uit 10 medewerkers, van wie 7 ervaren eventmanagers die u altijd en overal kunnen bijstaan.

#9 Uw leverancier wordt uw partner

Beschouw uw leveranciers als waardevolle partners. Locatie, catering, meubilair... al deze factoren dragen bij tot het succes van uw evenement. Geef uw leveranciers dan ook het krediet dat ze verdienen.

#10 Vraag om een goede service, ook nog na uw evenement

Vergeet ook niet te communiceren na afloop van uw evenement. We weten allemaal dat duidelijke communicatie voor en tijdens een event van essentieel belang is maar hebben soms de neiging om een goede debriefing over het hoofd te zien. Nochtans kan deze bijzonder nuttig zijn om een goed beeld te krijgen van de goede en minder goede punten van uw evenement. Houd er ook rekening mee dat het werk van een evenementenbureau pas gedaan is wanneer de locatie van het evenement in zijn oorspronkelijke staat is teruggebracht. Het werk is pas afgerond als ook de laatste leverancier al zijn materiaal opgehaald heeft.