PANDABEREN, BABYSITTERS & INTERNATIONALE EXTRAVAGANZA

roxellindustrialseminarsevilleeventagencyinternational.jpg

Een luttele 2 weken voor er in de zoo van Pairi Daiza een nieuwe babypanda zou worden geboren, organiseerden A.S. Adventure & JUTTU hier een gezinsdag voor hun teamleden. 1.100 gasten, waaronder teamleden, hun partners en kinderen, genoten van een dag vol animatie, sightseeing en quality time. New Balls Please zorgde van 10 uur ‘s morgens tot 6 uur ‘s avonds voor livebranding door het merkverhaal te integreren in de grote en kleine details van het evenement zoals badges, vlaggen, fotostand, enz. De kinderen kregen bij het verlaten van het park een kleine geschenkentas inclusief pandabeer mee naar huis. Lees hier meer over dit project.

170 afgevaardigden – met 47 verschillende nationaliteiten – van Roxell afdelingen van over de hele wereld werden samen met hun partner uitgenodigd om gedurende 4 dagen deel te nemen aan allerlei workshops onder de warme zon van Sevilla. De eerste dag werden onze gasten aan de lokale luchthaven opgepikt en naar het Barcelo Renacimiento hotel in Sevilla gebracht. Tijdens de volgende paar dagen waren er 2 afzonderlijke programma’s voor de partners van de teamleden en 2 gezamenlijke programma’s voor zowel de teamleden als hun geliefden gepland. Naast het verzorgen van het logistieke en technische kader was New Balls Please ook verantwoordelijk voor het scouten van de perfecte locaties en activiteiten voor dit dealercongres met onder andere een voettocht ter exploratie van de Geheimen van Sevilla en enkele spectaculaire laatavondshows. Lees hier meer over dit project.

De IT-beveiligingspartner Trend Micro organiseerde haar Europese congres in Sitges samen met New Balls Please. Ongeveer 70 gasten werden van en naar de luchthaven gebracht en kregen een heerlijke maaltijd voorgeschoteld in het schitterende decor van 5-sterrenhotel Dolce in Sitges. Vervolgens brachten ze een bezoek aan de wijngaard van Can Rafols dels Caus. Hier werden ze ingewijd in het productieproces van de lokale wijn en in het proces voor het bottelen van olijven en konden ze een aantal workshops rond eten en drinken volgen. Een barbecue en fietstocht rondden het event af, waarna alle gasten terug naar de luchthaven werden gebracht. Lees hier verder voor meer inspiratie.

Prettige herinneringen zijn vaak ijkpunten in een mensenleven. Daarom wilde Deloitte ook bijzondere aandacht besteden aan de kinderen van haar team en besloot de firma om samen met New Balls Please een gezinsdag te organiseren. Tijdens de opening van haar kantoren in The Loop in Gent lieten we ons helemaal gaan met speciale catering voor kinderen, babysitters, tekensessies, een springkasteel, bellenblaasmachine, enz. De kinderen genoten van een heerlijke dag en dus waren ook de moeders en – ja ook – de vaders gelukkig. Hier kan u alles nog een keer beleven.