SPOTLIGHTS OP... DE LIJN!

Een nieuwe tramhalte aan het UZ Gent, het opnieuw verbinden van Zwijnaarde met Gent via tram 21 en de inhuldiging van de Albatros, de langste tram die in het centrum van Gent rondrijdt... De Lijn en ‘partner in crime’ New Balls Please kijken terug op een geweldig jaar vol interessante en belangrijke realisaties, waarbij elk evenement uitgebreid aandacht kreeg van de pers.

We zijn nu al een hele tijd partners en het is moeilijk te zeggen wat dit partnerschap zo goed maakt. Is het omdat we de dingen op dezelfde manier aanpakken met hetzelfde gevoel van opwinding, precisie en toewijding? Is het omdat we elkaars behoeften, wensen en doelstellingen kennen? Wellicht is het een beetje van dit alles en nog veel meer. Wellicht weet je wat goed partnerschap betekent wanneer je beiden ziet hoe jullie samenwerking een glimlach op de gezichten van het publiek tovert, wanneer ze je oog voor detail, je cateringkeuze en je vlotte opvolging loven.
Flashback naar ons meest recente project voor De Lijn: de inhulding van het nieuwe traject van tram 21 van Gent naar Zwijnaarde. De inhuldiging van de eindhalte, de bibliotheek van Zwijnaarde, door de burgemeester van Gent Daniël Termont, Vlaams minister van mobiliteit Ben Weyts en Gents schepen voor mobiliteit en openbare werken Filip Watteeuw werd gevolgd door een vrolijke receptie in een immense partytent opgepimpt met gele en grijze ballonnen en voorzien van een glittertattoohoek voor kinderen. Bijna 1500 lokale bewoners genoten er van een gratis hapje en drankje en van de muziek die werd verzorgd door de Koninklijke Harmonie van Zwijnaarde.

static1.squarespace-2.jpg