NEGEN EVENTPROFESSIONALS TOT UW DIENST!

We blijven groeien! Drie jaar geleden koesterden we het plan om uit te groeien tot een gerespecteerd evenementenbureau, gekend en geprezen voor zijn uitstekende service en ruime ervaring. En zo werd New Balls Please geboren. Nu, drie jaar later, mogen we gerust stellen dat ons concept werkt. De zaken gaan goed, ons team is almaar groter geworden en telt nu al 9 leden. Om u een goede service met oog voor detail te kunnen blijven bieden, hebben we nieuwe medewerkers gerekruteerd.

Kristof (senior event creator) is een ervaren kracht in het organiseren en beheren van evenementen. We kunnen niet wachten om met zijn knowhow en ervaring nog grotere plannen te maken. Frederik (junior event creator) zal ons bijstaan bij de planning van allerlei evenementen. Marieke (communicatie en sociale media) zal ons helpen om ons verhaal aan u te vertellen.

Waar zal dit eindigen? Dat is moeilijk te zeggen maar wat we al onze klanten wel kunnen beloven, is dat we al het mogelijke zullen doen om hen de best mogelijke dienstverlening te garanderen. New Balls Please staat voor kwaliteit, respect en integriteit. Waarden die we ook graag in onze concepten en evenementen integreren. Laten we samen een betere toekomst creëren, waarin evenementen organiseren nog altijd dat ene ding is dat we het liefst van al doen.