TERUGBLIK OP EEN GEWELDIGE ZOMER!

Wat een mooie zomer! New Balls Please ging niet met vakantie deze zomer. Integendeel, we organiseerden talrijke opwindende evenementen voor onze geweldige klanten. Andermaal vertelden we bij elke nieuwe productie een prachtig liveverhaal.

We trapten de zomer op gang met een heel bijzonder evenement. De dag waarop je je jawoord geeft, moet altijd onvergetelijk zijn. New Balls Please creëerde een zorgeloze dag voor een gelukkig koppel. De Nobel-wijngaard in Lochristi was daarbij de perfecte locatie. Alle details klopten: van uitnodigingen tot menu's, van meubilair tot catering, geen enkel element werd verwaarloosd.

Volvo Automobilia was de trotse sponsor van de Marie Claire modeshow. De Volvo X90 & S90 waren er de sterren in een prachtig afgestemde choreografie met de mooie modemodellen. Volvo toonde zich op deze vrijdagavond op haar mooist voor een memorabele enscenering en dito ervaring voor duizenden mensen en slaagde er op die manier in om tegelijk haar merkbeleving en zichtbaarheid te versterken.

AS Adventure neemt nooit vrijaf en pakt de ene na de andere heropening aan. Half augustus vond de officiële opening van de winkel in Bergen plaats. Terwijl de ouders de nieuwe winkel verkenden, konden de kinderen zich uitleven in een heel bijzondere boomhut. Een fantastische dag voor klanten en personeel waarop AS Adventure heel wat nieuwe lidmaatschapskaarten kon uitreiken.

Onder het motto ‘verander nooit een winnende locatie’ trokken we met Trend Micro opnieuw naar Sitges in Spanje voor haar jaarlijkse Continental Europe Meeting. Een evenement voor 90 collega’s met een combinatie van business en ontspanning, van inspirerende seminaries en workshops.

“Doe de dingen groots of doe ze helemaal niet”, luidt het gezegde. Maar wij bewezen alvast dat je ook een kleine groep een onvergetelijke ervaring kunt bezorgen. 15 medewerkers van Interoute trokken naar Château de la Poste in Maillen voor een exclusieve barbecueworkshop onder leiding van Philippe Hacha, voormalig wereldkampioen. De volgende dag werd de pret gewoon voortgezet met een wedstrijdje laserkleiduifschieten.

Voor accountantskantoor J&J was het tijd om te vieren. De specialist in boekhouding en fiscaal advies blaast dit jaar 25 kaarsen uit. We gingen aan tafel zitten met Eating Point en werkten een tof foodconcept uit. We lieten Musical on Wheels de 150 deelnemers entertainen in een schitterende setting met fontein terwijl de genodigden feest vierden en netwerkten.

Ga nooit op je lauweren rusten. In de zomer verwelkomden we enkele bijzonder interessante nieuwe klanten die in de komende maanden en jaren de dienstverlening en creativiteit van New Balls Please zullen kunnen ervaren. We heten Vondelmolen, DEME en REstore van harte welkom in onze New Balls Please familie.

static1.squarespace.jpg