TOMTOM SPARK EN NEW BALLS PLEASE NEMEN IBIZA OVER

static1.squarespace.jpg

Het eiland Ibiza staat symbool voor een gezonde geest in een gezond lichaam. TomTom Spark, het exclusieve gps- en fitnesshorloge van navigatiereus TomTom, helpt hierbij. Het was dan ook niet meer dan logisch dat, gedurende drie dagen en 2 nachten, het epicentrum van de Spaanse zon het toneel zou worden voor een schitterende productlancering.

52 genodigden uit de internationale sport- en lifestylepers bliezen verzamelen in Eivissa om kennis te maken met de coolste fitnesshorloge ooit. Journalisten van Vogue, Cosmopolitan en Men’s Health, vloggers en bloggers genoten van een mix van Ministry of Sound beats en Tabata/Yoga- moves onder leiding van Lindsay Jay.

Deze sportfanaten waren zeker niet in de eerste plaats naar hier gekomen om heerlijk te relaxen op het strand, cocktails te drinken of om gewoon niets te doen. De rangorde was duidelijk: eerst genieten van de sportactiviteiten en pas dan pas bij onze geweldige beats. De hele dag was gevuld met allerlei verrassingen zoals geschenken op de kamer met gepersonaliseerde handdoeken, gadgets en een nieuwe TomTom Spark, 'Clean & Lean' sessies met James Duigan (voedingsdeskundige van Elle Macpherson) en, niet te vergeten, een afsluitende party met DJ ‘Ministry of Sound’ in de Ocean Club, bekend van Hed Kandi.

Beleef dit event alsof je er zelf bij was met deze enorme stream van Instagram foto’s: @nbpevents of #tomtomspark

Lees meer over dit project op onze website

Bron: tomtomspark_productlaunch_ibiza