SPOTLIGHTS OP... 
RETAIL DETAIL

retail+detail.jpg

Bij New Balls Please draait alles om de klant. Daarom stellen we hier graag een van onze nieuwste klanten aan u voor: Retail Detail. Deze belangengroep verdedigt de noden en wensen van de detailhandel en verricht pionierswerk op verschillende domeinen. Deze keer stelt ze in samenwerking met New Balls Please en Unizo de ’Toekomst van shoppen’ via een roadshow aan het publiek voor.

Daarbij worden verschillende concepten in een containeropstelling voorgesteld en wordt iedereen uitgenodigd om een blik te werpen op de nieuwe manier van shoppen. Het concept presenteert verfrissende ideeën en biedt de mogelijkheid om nieuwe tools en technologieën uit te testen. Het is bedoeld voor handelaars uit verschillende sectoren en voor iedereen die professioneel bezig is met de detailhandel.

De consument van de toekomst verandert voortdurend. Hoe zal hij/zij in de toekomst winkelen? Welke veranderingen worden er opgemerkt in het winkelgedrag. En hoe kunt u als detailhandelaar of winkelhouder hierop anticiperen?

Schrijf u in voor de volgende twee roadshows eind mei in Genk en in Brussel: www.ontdekdecontainer.be