NEW BALLS PLEASE TWEE MAAL GENOMINEERD VOOR BEA AWARD

worldchocolatemastersparissalonduchocolatwcm15nominationBEA.jpg

Het is alweer die tijd van het jaar. Sinds de start van de award heeft New Balls Please al in elke editie sinds 2014 een prijs binnengehaald. In 2014 werd de live-verhalenverteller uit Gent onderscheiden met een Zilveren EUBEA voor de 'Opening van de Chocolate Academy’ voor haar klant Callebaut en in 2015 zag ze deze prestatie met opnieuw een Zilveren BEA bevestigd. 2016 ziet er alvast veelbelovend uit met alweer twee nominaties. 

2015 werd een zilveren jaar voor New Balls Please, dit high-end evenementenbureau mikt immers elke keer weer een beetje hoger. Het kon en kan daarvoor rekenen op nieuwe projecten, terugkerende klanten, nieuwe uitdagingen en de consistente waardering van de sector. Het was dan ook bijzonder moeilijk om uit al deze wondermooie projecten twee uitverkorenen te kiezen. Uiteindelijk viel onze keuze op de 'Lancering van de Volvo XC90’ in Brussel en de 'World Chocolate Masters 2015’ in Parijs.

Deze inzendingen kregen een warm welkom vanwege de jury. Beide werden immers genomineerd voor de grote finale op 24 maart in Kinepolis Antwerpen. Op 18 februari stelt het team haar A-game aan de jury voor om daarna met hernieuwde moed aan alweer nieuwe projecten te starten die in aanmerking kunnen komen voor de volgende uitgave van de BEA’s.

Laten we duimen!