NOOIT EEN SAAI MOMENT BIJ NEW BALLS PLEASE

welovelivenewballspleaseeventagencysafety.jpg

Bij New Balls Please wordt het nooit saai. In de voorbije maanden hebben we unieke eventconcepten uitgewerkt, we wonnen een gouden en bronzen BEA en werkten de klok rond om promotie te maken voor onze klanten. Op dit moment werken we hard aan de nieuwe campagnes van ACC. Hebt u de hashtag #welovelive, die we tijdens de voorbije BEA Awardshow gelanceerd hebben, al opgemerkt? Als live-verhalenverteller gaan we voor echte ervaringen en directe communicatie met uw klanten.

Op dit ogenblik wachten we op meer nieuws over ‘Belgium Event Street’, een gezamenlijke actie van de evenementenbranche op 5 juli in Brussel. We zouden graag heel België en de rest van de wereld laten weten dat we een goed gevoel hebben bij live-events en grote samenkomsten om leven en werk te vieren. We willen iedereen graag aanmoedigen om te blijven communiceren en om evenementen te blijven organiseren en we willen ondernemingen aanmoedigen om verder te gaan met het vieren van verjaardagen en realisaties en met de integratie van liveconcepten in hun bedrijfscommunicatie.

Dit is een periode waarin onze sector sterk uitgedaagd wordt. Maar in plaats van onze adem in te houden, gaan we actief op zoek naar manieren om veilige evenementen op maat te organiseren. Aangezien een van onze live-verhalenvertellers, Stein Hoogstoel, gespecialiseerd is in de beveiliging van evenementen, weten we hoe we het veiligheidselement naadloos in uw favoriete evenement kunnen integreren. Bent u op zoek naar een evenement waar u zich comfortabel en veilig voelt? Vraag gerust meer informatie via stein@newballsplease.