New Balls Please als jouw partner voor internationale evenementen!

Als creatief evenementenbureau, streven we er altijd naar om ongeëvenaarde concepten en ideeën naar voren te brengen voor al onze klanten. Deze keer namen we onze overtuiging een paar stappen verder (letterlijk) en gingen we op studiereis naar Rome! Aangezien Rome niet op één dag werd gebouwd, gingen we op een driedaagse verkenningstocht om de mogelijkheden in de eeuwige stad te verkennen.

When in Rome (doe zoals New Balls Please!)

Om een volledige ervaring te ondergaan, werden we ondergedompeld in een uitgebreid programma dat ons door een aantal verborgen pareltjes loodste, terwijl we nog steeds plichtsgetrouw de aloude must-sees en do’s konden afvinken.

We begonnen onze reis met een lonende fietservaring om het Monti district te ontdekken, dat een zekere Boheemse flair heeft behouden. Na een mooie wandeling door het gebied, werden we ons eigen chefkok en hebben we deelgenomen aan een pizza workshop, waar iedereen kon genieten van elkaars creatie. We sloten onze eerste dag af met een exotische cocktail.

Je hebt Italië niet gezien als je dat nog niet gedaan hebt vanop een Vespa, dus we begonnen onze tweede dag op een authentieke scooter en ontdekten de heuvels van Palatino en Gianicolo. Uiteindelijk strandden we in de prachtige tuinen van Villa Borghese, waar we een charmante open plek vonden waar we neerstreken voor een picknick. Aansluitend werden we verwend met massages in de meest pittoreske omgeving. Met uitzicht op Monte dei COcci aan de ene kant en het oude marktplein aan de andere kant, dineerden we in een trendy Italiaans restaurant op een dakterras, waar een acrobatische barman de show stal.

Op onze laatste dag reden we langs de mediterrane zon helemaal tot aan Castel Gandolfo, in een glamoureuze rode vintage Alpha Romeo Cabrio. Via een prachtige route genoten we voor de laatste keer van de ongelooflijke geschiedenis en cultuur van Rome.

Rome, de eeuwige stad

Hoewel Rome een oude stad is, blijft deze nog steeds verwonderen en verbazen. De stad bruist en is onberispelijk monumentaal, waardoor Rome uniek is in zijn soort. De eeuwige stad is perfect zowel als toeristische als zakelijke bestemming en zal nooit teleurstellen. We kunnen niet wachten om jou en jouw gasten er mee naar toe te nemen!

Als je geïnteresseerd bent in onze internationale mogelijkheden, bekijk gerust event onze eerdere internationale evenementen of neem direct contact met ons op!