New Balls Please haalt brons op BEA World Festival!

Wat een jaar is het al geweest voor New Balls Please. We konden in 2018 rekenen op verschillende hernieuwde samenwerkingen en een steeds verder groeiende klantenportefeuille. Als ultieme bekroning op een fantastisch 2018, hebben we nu ook nog eens een BEA World Award binnengehaald! 

In het voorjaar realiseerden we samen met Connections de allereerste editie van de Asian Day in de Docks Dome in Brussel. Het succes van deze eerste verbluffende reisbeurs was reeds duidelijk door de vele lovende woorden van de bezoekers en de sprekende cijfers: Asian Day kon rekenen op 1,400 bezoekers die met evenveel headsets 45 sprekers konden aanschouwen op 3 verschillende podia. De after movie en Facebook live uitzendingen werden door meer dan 12,000 mensen bekeken en gevolgd. 

Afgelopen vrijdag is dit succes nogmaals bevestigd: we wisten de internationale jury te overtuigen en behaalden met de Asian Day een derde plaats in de categorie 'trade show' op het BEA World Festival in Portugal! Een fantastische prestatie op wereldniveau, waar de concurrentie torenhoog is... We vieren eind 2018 'nog maar' onze 5e verjaardag, maar nemen zo wel reeds onze 6e award mee naar huis!