Onze 3 pijlers

Hier, bij New Balls Please brengen we de verhalen van onze klanten tot leven. Eén manier waardoor we dit kunnen doen, is vanwege onze pijlers waar wij op focussen. We hebben ze hier even voor u op een rijtje gezet.

Creative Events

Niets is alledaags als u met ons samenwerkt. Hoewel creativiteit in de evenementensector vanzelfsprekend lijkt, nemen we dit zeer serieus en zorgen we voor originele, op maat gemaakte en ongeëvenaarde resultaten, elke keer opnieuw voor elke klant. Zonder uitzondering. Probeer ons; we dagen je uit!

Content Creation

Het belangrijkste doel van elk evenement is om een positieve merkervaring op te bouwen en de zintuigen van uw gasten op alle mogelijke manieren te stimuleren. Een evenement zal alleen succesvol zijn als je genodigde met jouw voorgenomen verhaal naar huis gaat. Dus ga voor interactieve en intelligente content marketing. Wij zorgen ervoor dat uw evenement nog lang en gelukkig zal nazinderen.

Event Design

Een van de eerste vragen die we onszelf stellen wanneer we nadenken over het ontwerp van een evenement, is de volgende:

"Wat kunnen we creëren of op touw zetten wat mensen niet zomaar op Pinterest of Instagram kunnen vinden?"

We brengen alles in rekening, van de locatie, de omgeving, de stijl helemaal tot de verlichting, de textuur van de stoffen en de binnen en buiten decoraties om het perfecte plaatje te garanderen. Elk detail telt.

Voel je een klik met onze pijlers? Aarzel niet en bel ons of stuur ons een e-mail!

hello@newballsplease.be
+32 (0)9 265 98 00

30425705_896707473865987_1270622606499903520_o (1).jpg