New Balls Please breidt uit.. Alweer!

De zaken gaan bliksemsnel voor New Balls Please. Sedert begin 2018 hebben we al drie nieuwe mensen verwelkomd in ons team!

De eerste, die voor extra girl power zal zorgen, is Orphé. Ze is verslaafd aan sociale media en zal instaan voor alle interne en externe communicatie. Het wordt haar persoonlijke missie om ervoor te zorgen dat jij je wilt abonneren op onze nieuwsbrief en nog meer over ons wilt lezen op sociale media!

De tweede toevoeging (en ook troef) voor ons team is Nicky. Met meer dan vijf jaar ervaring in de sector, zal dit creatieve brein ons team aanvullen als gepassioneerde event creator. Als je van je sokken geblazen wilt worden door duizelingwekkende en vooruitstrevende concepten voor je evenement, dan ben je bij Nicky in goede handen!

Om de New Balls Please familie te vervolledigen, stellen we je graag voor aan Didier. Hij is onze nieuwste junior event creator en is de beste sidekick (Robin is er niets tegen!) die onze event producers kunnen wensen! Zijn enthousiasme en nieuwsgierigheid werken aanstekelijk en brengen ons team naar een nog hoger niveau.

Ben je benieuwd wat dit uitgebreide team van New Balls Please voor jou en je evenement kan betekenen? Neem contact met ons op en ervaar het zelf - We zijn er zeker van dat het een onvergetelijke ervaring wordt!

drie nieuwe collega's.jpg