4 Jaar New Balls Please

Het lijkt al zo lang geleden: onze eerste dag in het gloednieuwe kantoor in januari 2014. Alles leek toen zo groot, we waren nog maar met ons drieën en we maakten veelbelovende plannen voor een schitterende toekomst. Exact vier jaar later is New Balls Please letterlijk te groot geworden voor haar kantoorgebouw.
Een klein team van 3 event professionals is uitgegroeid tot een getalenteerde groep van 11 specialisten die in 2017 80 evenementen organiseerden.
De stijging van onze omzet met 50% laat ons toe om nog harder te dromen, nog grotere projecten te creëren en nog betere oplossingen te zoeken voor wie op zoek is naar creatieve evenementen, de creatie van event content en het ontwerpen van op maat event design.

Onze belofte aan u voor de volgende 4 jaar?

  • Samenwerken met de best matchende partners en leveranciers
  • U overdonderen met uiterst creatieve concepten
  • U verrassen met de kleinste onverwachte details
  • U de best mogelijke professionele service bieden
  • Ervoor zorgen dat uw klanten uw event met een grote glimlach verlaten

Aan iedereen onze oprechte dank!

In deze 4 jaar konden we altijd rekenen op onze trouwe klanten. Bedankt A.S. Adventure, Opel België, Pubmarket!, Volvo Cars Belux, Berlin, AZ Klina, De Lijn en vele anderen voor uw geloof in New Balls Please doorheen alle fasen van ons bestaan. Liefdevolle klanten zoals jullie geven ons kansen en stellen ons in staat om te groeien en een nog betere dienstverlening te geven, nog creatievere evenementen te organiseren en in 2018 enkele nieuwe unieke projecten te lanceren.

We wensen u en uw dierbaren een schitterend 2018 toe!

Valerie, Stein & Michel.