meeting

Samenkomen met uw businesspartners, leveranciers, klanten en andere mensen draait in de eerste (en tweede) plaats om indrukken. Begin uw samenwerking in een goede vibe en verken op een ontspannen manier alle mogelijkheden van uw partnerschap.

modere

modere biocell preLAUNCH

11 juni 2018
straatsburg
BELGIË

Als toonaangevend bedrijf op het gebied van lifestyle essentials introduceerde Modere onlangs zijn Modere Collagen Sciences-producten in Europa. Brandambassadeurs werden uitgenodigd om de nieuwe producten te ontdekken en kregen de kans om merchandise aan te schaffen van Modere. Alle aanwezigen genoten zichtbaar van een namiddag met inspirerende lezingen en het proeven van de nieuwe producten!

← terug naar casussen


Opel OCUC

OPEL BELGIË

17-18 NOVEMBER 2017
VOEREN
BELGIË

Verborgen achter een magisch herfstlandschap lag een schitterend oud herenhuis te wachten op de 20 beste verkopers van OPEL OCUC om hun uitstekende verkoopresultaten te vieren en om hen en hun partners eindeloos te verwennen met de talloze charmes van dit prachtige verblijf.

← terug naar casussen


DELOITTE

DELOITTE DSI DAY

FERME DE PROFONDVAL
COURT-ST.-ETIENNE
BELGIË

Ergens op een afgelegen locatie, helemaal in de Far West, organiseerden Deloitte en New Balls Please een bedrijfsvergadering voor de ‘Services & Investments’-afdeling van Deloitte. Na het zakelijke gedeelte werd de ruimte met countrymuziek, westernspelletjes en animatie omgetoverd tot een saloon uit de Far West om op deze mooie septemberavond nog een leuk feestje te bouwen.

← terug naar projecten


DEME 

CONVENTION

15-18 DECEMBER 2016
CHANTILLY
FRANCE

De 3-daagse conventie van DEME vond plaats in het kasteel en conventiecentrum Les Fontaines in Chantilly. Met een vlekkeloze full-time coördinatie van de auditoriumsessies, quizes en workshops door New Balls Please bleef het evenement de klanten steeds opnieuw verwonderen. Omdat gasten het verdienen om als echte prinsen en prinsessen te worden verwend, werden elke dag de meeste exquisiete lunches en diners geserveerd. Ook was er aan magie en verrassing geen tekort. Zo werden alle gasten getrakteerd op een betoverende paardenshow in het paardenmuseum Les Grandes Ecuries.

← terug naar projecten

DEME

LAUNCH LIVING STONE

17-18 SEPTEMBER 2016
BILBAO
SPAnje

In de nabijheid van zo’n 300 mensen werd de nieuwe Living Stone in Bilbao, Spanje, tewater gelaten. Om dit historische moment te vieren was een persconferentie en een high-tech visueel presentatiemoment voorzien in het Euskalduna Conference Centre. Nadien werden alle gasten uitgenodigd om de lanceerceremonie van de Living Stone bij te wonen op het scheepswerf La Naval.

← terug naar projecten


OPEL BELGIum

DEALERS VAN GECERTIFICEERDE TWEEDEHANDSAUTO’S VAN OPEL

26-27 NOVEMBER 2016
THERMAE PALACE
OOSTENDE – BELGIË

Gedurende twee dagen werden 60 Opel-dealers van gecertificeerde tweedehandsauto’s als echte prinsen behandeld in het Thermae Palace hotel in Oostende. Tijdens een korte receptie kregen de gasten alvast enkele hapjes met overheerlijke zeevruchten geserveerd door vrolijke obers verkleed als garnaalvissers. Maar er kwam nog meer: een unieke proeverij van 4 verschillende soorten champagne met verrukkelijke kaviaar onder leiding van sommelier van het jaar 2013 Sepideh Sedaghatnia bracht de gasten helemaal in vervoering. Tot slot was er le moment suprême waarop iedereen had gewacht: de veiling van 3 volledig ingepakte Opel wagens waarop de dealers tijdens het diner een bod konden indienen.

← terug naar projecten


TREND MICRO

CONTINENTAL EUROPE MEETING

HOTEL DOLCE SITGES
29 – 31 AUGUSTUS 2016
SITGES – SPANJE

Never change a winning team. Of in dit geval: een winnende locatie. Na een succesvolle partnermeeting in mei besloot IT-beveiligingspartner Trend Micro om voor een intern evenement terug te keren naar het mooie Sitges. Ongeveer 90 werknemers trokken dus opnieuw naar Sitges en genoten er van een interessante combinatie van seminaries en workshops. Business én ontspanning dus en voor ons alweer een geslaagde opdracht.

← terug naar projecten

 

 


TREND MICRO

CONTINENTAL EUROPE EXECUTIVE PARTNER MEETING

HOTEL DOLCE SITGES
31 MEI – 2 JUNI 2016
SITGES – SPANJE

De IT-beveiligingspartner Trend Micro organiseerde haar Europese congres in Sitges samen met New Balls Please. Ongeveer 70 gasten werden vanuit de luchthaven naar het 5-sterrenhotel Dolce Sitges gebracht, waar in een schitterend decor catering was voorzien. Vervolgens brachten alle gasten een bezoek aan de wijngaard van Can Rafols dels Caus. Hier werden ze ingewijd in het productieproces van de lokale wijn en in het proces voor het bottelen van olijven en konden ze een aantal workshops rond eten en drinken volgen. Een barbecue en fietstocht rondden het event af, waarna alle gasten terug naar de luchthaven werden gebracht.

← terug naar projecten

 


VANDERKERCKHOVE & DEVOS VOOR BOUW.PUNT

REBRANDINGEVENEMENT VOOR LEVERANCIERS

OKTOBER 2014
ANTWERPEN
BELGIË

Evenement voor leveranciers op de Pure Liner. Het programma bestond uit een presentatie over de rebranding van Bouwpunt, een stijlvolle receptie en een bezoek aan de mooie Antwerpse haven.

← terug naar projecten


TOMTOM

GLOBALE VERKOOP- & MARKETINGMEETING

OKTOBER 2013 / TROIA HOTEL LISSABON –
PORTUGAL

4-daags seminarie voor 160 werknemers van de marketing- en verkoopafdelingen van TomTom Worldwide met vergaderingen, workshops, teambuildingactiviteiten, avondvullend programma en afsluitend avondfeest.

← terug naar projecten


TOMTOM

GLOBALE VERKOOP- & MARKETINGMEETING

7-9 MAART 2012
AMSTERDAM
NEDERLAND

2-daags seminarie voor het AEG-team in Hotel Mövenpick met globale meetings & workshops en avondprogramma.

← terug naar projecten

 


TOMTOM

GLOBALE VERKOOP- & MARKETINGMEETING

6-9 APRIL 2011
ISTANBOEL
TURKIJE

4-daags seminarie voor de verkoop- en marketingafdeling van TomTom International in het prachtige Istanboel.

← terug naar projecten