international

Ook buiten België beschikken we over een schitterend netwerk om van uw evenement een absoluut unieke ervaring te maken. We plaatsen de puntjes op de i van incentive, interactiviteit en ‘intertainment’. Hier kan je alvast inspiratie opdoen met enkele recente projecten.

brooks

superhuman academy

5-6 september 2018
lissabon
portugal

Waarschuwing, niet voor angsthazen! Een paar moedige journalisten begonnen aan een avontuurlijke tweedaagse Superhuman Academy in Portugal. Brooks daagde hen uit met verschillende lessen in mentale kracht, balans en kernkracht! De waaghalzen liepen een verticale muur op, balanceerden op een koort op 6 meter hoogte en weerstanden zelfs de vrieskou in een ijsbad. Om de ervaring compleet te maken, woonden de gloednieuwe superhumans hun eigen diploma uitreiking bij van de Superhuman Academy en vierden hun prestaties met een triomfantelijk diner en afterparty!

← terug naar projecten


BROOKS RUNNING

THE BIG ENDORSEMENT

7-8 JUNI 2017
MARBELLA
SPANJE

Tijdens het ‘Big Endorsement’-evenement van Brooks werden 30 sportjournalisten uitgenodigd voor een persconferentie in het mooie Marbella. De journalisten gingen ervan uit dat ze er een atleet zouden ontmoeten die de nieuwe Brooks-schoen, de Glycerin 15, officieel zou voorstellen. Groot was dan ook hun verbazing toen ze zelf tot officiële Brooks-atleten werden uitgeroepen en de hele dag als echte diva’s werden behandeld.

← terug naar projecten


TREND MICRO

TREND MICRO STARTEVENEMENT CONTINENTAAL EUROPA

29-31 AUGUSTUS 2017
PRAAG
TSJECHIË

In de voorbije twee jaar kwamen Trend Micro en New Balls Please elke zomer samen om een internationaal startevenement voor het Trend Micro-team voor Continentaal Europa te organiseren. Dit jaar vormde Praag het mooie decor voor dit evenement. Gedurende hun 3-daags verblijf woonden managers en werknemers een gevarieerd businessprogramma bij en verkenden ze de highlights van Praag tijdens een begeleide rondwandeling doorheen de straten van de stad en een boottocht bij valavond.

← terug naar projecten


DEME 

CONVENTION

15-18 DECEMBER 2016
CHANTILLY
FRANkrijk

De 3-daagse conventie van DEME vond plaats in het kasteel en conventiecentrum Les Fontaines in Chantilly. Met een vlekkeloze full-time coördinatie van de auditoriumsessies, quizes en workshops door New Balls Please bleef het evenement de klanten steeds opnieuw verwonderen. Omdat gasten het verdienen om als echte prinsen en prinsessen te worden verwend, werden elke dag de meeste exquisiete lunches en diners geserveerd. Ook was er aan magie en verrassing geen tekort. Zo werden alle gasten getrakteerd op een betoverende paardenshow in het paardenmuseum Les Grandes Ecuries.

← terug naar projecten


DEME

LAncering LIVING STONE

17-18 SEPTEMBER 2016
BILBAO
SPAnje

In de nabijheid van zo’n 300 mensen werd de nieuwe Living Stone in Bilbao, Spanje, tewater gelaten. Om dit historische moment te vieren was een persconferentie en een high-tech visueel presentatiemoment voorzien in het Euskalduna Conference Centre. Nadien werden alle gasten uitgenodigd om de lanceerceremonie van de Living Stone bij te wonen op het scheepswerf La Naval.

← terug naar projecten


TREND MICRO

CONTINENTAL EUROPE EXECUTIVE PARTNER MEETING

HOTEL DOLCE SITGES
31 MEI – 2 JUNI 2016
SITGES – SPANJE

De IT-beveiligingspartner Trend Micro organiseerde haar Europese congres in Sitges samen met New Balls Please. Ongeveer 70 gasten werden vanuit de luchthaven naar het 5-sterrenhotel Dolce Sitges gebracht, waar in een schitterend decor catering was voorzien. Vervolgens brachten alle gasten een bezoek aan de wijngaard van Can Rafols dels Caus. Hier werden ze ingewijd in het productieproces van de lokale wijn en in het proces voor het bottelen van olijven en konden ze een aantal workshops rond eten en drinken volgen. Een barbecue en fietstocht rondden het event af, waarna alle gasten terug naar de luchthaven werden gebracht.

← terug naar projecten

 


ROXELL

INDUSTRIEEL SEMINARIE

26-29 MEI 2016
HOTEL BARCELO RENANCIMIENTO 5*
SEVILLA – SPANJE

170 afgevaardigden – met 47 verschillende nationaliteiten – van Roxell afdelingen uit de hele wereld werden samen met hun partner uitgenodigd om gedurende 4 dagen deel te nemen aan allerlei workshops onder de warme zon van Sevilla. Naast het verzorgen van het logistieke en technische kader was New Balls Please ook verantwoordelijk voor het scouten van de perfecte locaties en de organisatie van enkele boeiende activiteiten voor dit dealercongres.

← terug naar projecten

 


OPEL BELGIum

DEALERCONGRES 2015

4-5 DECEMBER 2015
ROTTERDAM
NEDERLAND

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 december waren Rotterdam en het Mainport Design Hotel de setting voor een bijzonder druk weekend voor Opel-dealers en hun partners. Deze locatie vormde het ideale decor voor de nieuwe generatie Opel-wagens; deze trendy culturele stad met vele architecturale meesterwerken weerspiegelt immers perfect de ambities van het automerk. Voor de dealers en hun partner was het weekend een mix van lifestyle, mode en culinaire traktaties. Tijdens het businessprogramma konden de partners genieten van een optioneel programma met onder andere een baristaworkshop en een verrassende stadsverkenning. Na de algemene vergadering werd het gezelschap van 230 gasten met de boot Spido naar een ouderwets gezellige jeneverdistilleerderij in het Hulstkamp gebouw gebracht. 

← terug naar projecten

 


CACAO BARRY

WORLD CHOCOLATE MASTERS

27 – 30 OKTOBER 2015
SALON DU CHOCOLAT
PARIJS

Eind oktober organiseerde onze klant Cacao Barry aan haar stand op het Salon du Chocolat de ‘World Chocolate Masters’, een wereldberoemde wedstrijd onder chocolatiers en patissiers. 20 finalisten uit 20 verschillende landen gebruikten tonnen chocolade om de mooiste creaties van chocolade te bouwen. Met meer dan 60.000 bezoekers bereikten we met ons project voor Cacao Barry echt wel de grote massa, een mooi resultaat van 3 dagen ‘chocoladegekte’.

Onze partner, communicatiebureau Berlin, maakte van de World Chocolate Masters een echt interactief evenement door de mogelijkheid te creëren om het evenement op 9 verschillende sociale mediaplatforms via de hashtag #WCM2015 te volgen. Zo werd de wereldberoemde chocoladewedstrijd een live evenement voor zowel bezoekers als het thuispubliek. Tijdens het galadiner in ‘Les Docks: Cité de la Mode et du Design’ volgde dan de grote finale van dit meerdaagse evenement. Alle gasten genoten er van een bijzonder boeiende avond.

← terug naar projecten

 


TOMTOM 

SPARK PERSEVENEMENT

22-25 SEPTEMBER 2015
IBIZA, SPANJE

Meer dan 50 leden van de internationale sport- en lifestyle-pers bliezen verzamelen in Eivissa om kennis te maken met de coolste fitnesshorloge ooit. Journalisten van Vogue, Cosmopolitan, Men’s Health, bloggers en vloggers genoten er van een mix van Tabata/Yoga-moves, geïnstrueerd door Lindsay Jay, geschenken op de kamer zoals gepersonaliseerde handdoeken, gadgets en hun eigen nieuwe TomTom Spark, 'Clean & Lean' sessies met James Duigan (voedingsdeskundige van Elle Macpherson) en, niet te vergeten, een afsluitende party met DJ ‘Ministry of Sound’ in de Ocean Club.

← terug naar projecten


TOMTOM

BANDIT PERSEVENEMENT

4-8 MEI 2015
TIGNES - FRANKRIJK

Meer dan 50 actiesportjournalisten & bloggers werden door TomTom uitgenodigd voor de onthulling van de gloednieuwe BANDIT actiecamera. New Balls Please organiseerde een 5-daags persevenement met heel veel actie en heerlijke lunches en diners.

← terug naar projecten


OPEL BELGIum

DEALERCONGRES 2013

13-14 DECEMBER 2013
LES FONTAINES
LES GRANDES ECURIES DE CHANTILLY
MAISON DE SYLVIE CHANTILLY
FRANKRIJK

Jaarlijkse afspraak voor alle Belgische Opel-dealers en een combinatie van congres, programma voor partners, avondfeest met exquis diner en brunch.

← terug naar projecten

 


TOMTOM

GLOBALE VERKOOP- & MARKETINGMEETING

OKTOBER 2013
TROIA HOTEL LISSABON
PORTUGAL

4-daags seminarie met vergaderingen, workshops en teambuildingactiviteiten maar ook een avondprogramma en party voor 160 personeelsleden uit de marketing- & verkoopafdelingen van TomTom Worldwide.

← terug naar projecten

 


ROXELL

(IN SAMENWERKING MET THE MEDIA HOUSE)

INDUSTRIEEL SEMINARIE

JUNI 2012
ROME
ITALIË

4-daags seminarie voor dealers uit de hele wereld met presentaties, productlanceringen, workshops, een programma voor partners en een bijzonder leuke teambuildingactiviteit in het centrum van Rome.

← terug naar projecten

 


TOMTOM

GLOBALE VERKOOPMEETING

7-9 MAART 2012
AMSTERDAM
NEDERLAND

2-daags seminarie voor het AEG-team in Hotel Mövenpick met globale meetings & workshops en avondprogramma.

← terug naar projecten


OPEL BELGIË

DEALERCONGRES 2011

DECEMBER 2011
CENTRE DES CONGRÈS DE REIMS  
DOMAINE POMMERY                    
REIMS – FRANKRIJK

Jaarlijkse afspraak voor alle Belgische Opel-dealers en een combinatie van congres, programma voor partners, avondfeest met exquis diner en brunch.

← terug naar projecten

 


TOMTOM

GLOBALE VERKOOPMEETING

6-9 APRIL 2011
ISTANBOEL
TURKIJE

4-daags seminarie voor de verkoop- en marketingafdeling van TomTom International in het prachtige Istanboel.

← terug naar projecten