family event

Wanneer je de hele dag uit werken bent, hebben je gezinsleden geen idee van wat er zoal op de werkvloer gebeurt. Maak van hen ware ambassadeurs van uw bedrijf.

PRIVATE EVENT

25 MAY 2017
DESTELBERGEN
BELGIë

Drijvende eenhoorns. Snoep in elke hoek. Vrolijk rollen op het water in een plastieken transparante bal. En waarom hangt die grappige kleurrijke pinnata daar in de boom? We vermoeden dat magie ons stiekem in zijn greep had toen we dit dromerig private event voor onze speciale kleine klant creëerden.

 terug naar projecten


VONDELMOLEN

DORPSFEEST

21 MEI 2017
LEBBEKE
BELGIË

150 jaar gepassioneerd peperkoek produceren zou onder geen enkele omstandigheid onopgemerkt mogen blijven. Nu is een dorpsfeest organiseren voor meer dan 3000 plaatselijke bewoners niet echt een wandeling in het park. Vondelmolen’s ambitie om tot het uiterste te gaan, werd dus absoluut waargemaakt. Op deze zonnige zondagochtend waren de inwoners van Lebbeke, Wieze en Denderbelle uitgenodigd voor een uitbreide brunch aan de site van Vondelmolen, waar ze ook konden kennismaken met het productieproces in de Vondelmolen fabriek, dit alles zorgvuldig gecoördineerd door New Balls Please. Peperkoekworkshops, traditionele kinderspelen en een springkasteel maakten van dit dorpsfeest ook voor de kleintjes een onvergetelijke ervaring.

 terug naar projecten


DELOITTE

KINDERANIMATIE TIJDENS OPENING VAN KANTOREN IN GENT

23 APRIL 2016
THE LOOP
GENT

Prettige herinneringen zijn vaak ijkpunten in een mensenleven. Daarom wilde Deloitte ook bijzondere aandacht besteden aan de kinderen van hun team en besloten ze om samen met New Balls Please een gezinsdag te organiseren. Catering voor kinderen, tekensessies, een springkasteel en een bellenblaasmachine... de kinderen genoten met volle teugen van deze heerlijke dag. Meteen ook reden genoeg voor hun mama’s en papa’s om ook in de wolken te zijn.

 terug naar projecten


A.S. ADVENTURE & JUTTU

GEZINSDAG PAIRI DAIZA

16 MEI 2016
DOMAINE DE CAMBRON
BRUGELETTE – BELGIË

Een luttele 2 weken voor er in de zoo van Pairi Daiza een nieuwe babypanda zou worden geboren, organiseerde A.S. Adventure hier een gezinsdag voor haar teamleden. 1.100 gasten, waaronder teamleden, hun partners en kinderen, genoten van een dag vol animatie, sightseeing en ‘quality time’. En toen deze prachtige dag ten einde liep, werden de kinderen ook nog eens blij verrast met een kleine geschenkentas inclusief minipandabeer.

 terug naar projecten

 


PROTÉINES FOR FERRERO

25 JAAR FERRERO

SEPTEMBER 2014
AARLEN
BELGIË


Publiek evenement (in samenwerking met communicatiebureau Protéines) voor 2000 inwoners van de stad Aarlen betaald door de Ferrero fabriek. Lokale muziek-, dans- en cultuurverenigingen droegen bij tot het enorme succes van dit evenement.

 terug naar projecten

 


A.S. ADVENTURE

GEZINSDAG

JULI 2014
KASTEEL VAN GROOT-BIJGAARDEN
BELGIË

400 uitgelaten werknemers van A.S. Adventure en hun gezinnen vierden hun gezinsdag in middeleeuwse stijl.

 terug naar projecten