exhibition stand

De organisatie van een expositie of beurs brengt voor een onderneming veel werk met zich mee. Meestal hebben ondernemingen ook niet alle expertise in huis en kost het hun heel wat inspanningen om alle onderdelen vlot in elkaar te laten overlopen. Bij New Balls Please hebben we niet alleen alle expertise in huis, we werken ook samen met partners die perfect kunnen inspelen op de identiteit van uw onderneming. Ja, wij maken de dingen gemakkelijk voor u.

BEKA

KLANT EVENEMENT

6 & 10 SEPTEMBER 2018
GERAARDSBERGEN & NIEUWEGEIN
BELGIË & NEDERLAND

De afgelopen jaren richtte Beka zich op kwaliteit en innovatie voor al haar klanten. Om op hetzelfde elan verder te gaan, friste Beka haar logo op en volgt nu een nieuwe missie om iedereen 'The best place in the world' aan te bieden. De specialist in slaapcomfort nodigde haar klanten uit op een locatie in zowel België als Nederlands om de rebranding te vieren en presenteerde de nieuwste productlijn aan het publiek. De aanwezigen werden geïnspireerd door een korte presentatie en later die avond konden ze genieten van een uitgebreid walking dinner.

← terug naar casussen


RESTORE

EUROPEAN UTILITY WEEK 2017

3-5 OKTOBER
AMSTERDAM
NEDERLAND

Decoratie, creatie, productie en opvolging van beursstand tijdens de European Utility Week 2017 in Amsterdam. We zijn er daarbij in geslaagd om de innovatieve boodschap van REstore met veel succes uit te dragen. 

← terug naar casussen


VOLVO CAR BELux

VOLVO PRESENTATIE IN BRUSSEL

14-24 JANUARI 2017

GROOT-BIJGAARDEN

BELGIË

Mensen houden van nieuwe wagens en al helemaal van de nieuwe Volvo V90 Cross Country. Tien dagen lang werd dit nieuwe model geëxposeerd in de hoofdzetel van Volvo Cars België in Groot-Bijgaarden. Met een shuttlebus werden bezoekers van het Autosalon in Brussel naar deze authentieke locatie gebracht. In een bos, nabij een houten hut met een donkerbruine lederen lounge en lichte houten tafels, werd de machtige V90 Cross Country voor de eerste keer in België aan het publiek voorgesteld.

terug naar projectenCACAO BARRY

WORLD CHOCOLATE MASTERS

27 – 30 OKTOBER 2015
SALON DU CHOCOLAT
PARIJS

Eind oktober organiseerde onze klant Cacao Barry aan haar stand op het Salon du Chocolat de ‘World Chocolate Masters’, een wereldberoemde wedstrijd onder chocolatiers en patissiers. 20 finalisten uit 20 verschillende landen gebruikten tonnen chocolade om de mooiste creaties van chocolade te bouwen. Met meer dan 60.000 bezoekers bereikten we met ons project voor Cacao Barry echt wel de grote massa, een mooi resultaat van 3 dagen ‘chocoladegekte’.

Onze partner, communicatiebureau Berlin, maakte van de World Chocolate Masters een echt interactief evenement door de mogelijkheid te creëren om het evenement op 9 verschillende sociale mediaplatforms via de hashtag #WCM2015 te volgen. Zo werd de wereldberoemde chocoladewedstrijd een live evenement voor zowel bezoekers als het thuispubliek. Tijdens het galadiner in ‘Les Docks: Cité de la Mode et du Design’ volgde dan de grote finale van dit meerdaagse evenement. Alle gasten genoten er van een bijzonder boeiende avond.

← terug naar projecten


A.S. ADVENTURE

FLEET ECO DAYS

22 OKTOBER 2015
LUCHTFABRIEK HEUSDEN-ZOLDER

De fiets is terug om nooit meer te verdwijnen. Met een elektrische fiets kun je urenlang rijden zonder moe te worden. Omdat meer en meer ondernemingen gebruik maken van dit soort fietsen, biedt A.S. Adventure haar klanten een leasingplan aan. Aan de Luchtfabriek in Heusden-Zolder werden deze ecologische fietsen aan het publiek voorgesteld.

← terug naar projecten


A.S. ADVENTURE

BEURSSTAND

JANUARI – FEBRUARI 2015  
VAKANTIEBEURZEN ANTWERPEN
BRUSSEL

Gepersonaliseerde beursstand op de vakantiebeurzen van Antwerpen en Brussel.

← terug naar projecten