congress

Een congres kan je definiëren als "een heleboel mensen die bijeenkomen rond een welbepaald thema of onderwerp". Nationale en internationale congressen hebben geen geheimen meer voor ons. New Balls Please maakt van uw mega-event een groot succes door de juiste setting en de perfecte locatie te kiezen.

PORT OF ANTWERP

LANCERING WORLD PORT SUSTAINABILITY PROGRAM

 

22-23 MAART 2018
Het Havenhuis, Antwerpen
België

Tien jaar na de opstart van het World Port Climate Initiative, organiseerde Havenbedrijf Antwerpen een gedenkwaardige tweedaagse conferentie om het nieuwe World Port Sustainability Program te lanceren. Het evenement was gewijd aan het engagement van de internationale havens voor de nieuwe duurzame ontwikkelingsdoelen. C-levels van prominente wereldhavens, internationale aandeelhouders en H.M. Koningin Mathilde waren getuige van dit unieke symposium en genoten van inspirerende keynote speakers, interactieve workshops en boeiende paneldiscussies.

 terug naar projecten


AZ KLINA

THE TONIGHT SHOW STARRING AZ KLINA

26 JANUARI 2018
BLUEPOINT, ANTWERPEN
BELGIË

Op 26 januari 2018 was het weer tijd voor de jaarlijkse Huisartsen receptie van AZ Klina waar traditioneel de nieuwe specialisten worden voorgesteld aan de regionale huisartsen. Deze editie ging door in Bluepoint Antwerpen waarbij de verborgen talenten van de specialisten centraal stonden. Dit zorgde voor een schitterende avond met verrassende films, optredens en interviews met als concept: The Tonight Show, starring AZ Klina, met Lieven Van Gils als talkshow host en onder muzikale begeleiding van de AZ Klina Houseband.

 terug naar projecten


FEVIA

JAARVERGADERING

4 DECEMBER 2017
BRUSSEL
BELGIË

In de aanwezigheid van 700 gasten organiseerden Fevia én New Balls Please hét netwerk evenement van het jaar in de voedingsindustrie. CEO's en consultants werden vermaakt met een 70 minuten durende interactieve show met chef Albert Verdeyen in een compleet ingerichte keuken, onder professionele presentatie van Hanne Decoutere. De netwerk receptie achteraf werd verzorgd door verschillende leden en partners van Fevia, waarbij er authentieke, Belgische ingrediënten gebruikt werden. Bestempeld als de meest succesvolle editie ooit, waren we ook trots om deel te mogen uitmaken van de lancering van de nieuwe huisstijl van Fevia. 

 terug naar casussen


AZ KLINA

AZ KLINA UNPLUGGED

27 JANUARI 2017
JAISELINGS ROYAL PALACE
WERNHOUT, NEDERLAND

Ongetwijfeld zal AZ Klina Unplugged herinnerd worden als dé muziekshow van het jaar met een fantastisch liveconcert en intrigerende interviews in het Jaiselings Royal Palace in Nederland. Centrale gast Paul Michiels en enkele van zijn vele getalenteerde muziekvrienden zorgden samen voor een aantal indrukwekkende muzikale performances. Daarbij werd elke act gevolgd door een diepte-interview tussen Roos Van Acker en de nieuwe specialisten en huisartsen van AZ Klina. Na deze geslaagde mix van topentertainment en interessante gesprekken sloot AZ Klina de avond af met een al even voortreffelijk walking dinner.

 terug naar projecten


DEME 

CONVENTION

15-18 DECEMBER 2016
CHANTILLY
FRANkrijk

De 3-daagse conventie van DEME vond plaats in het kasteel en conventiecentrum Les Fontaines in Chantilly. Met een vlekkeloze full-time coördinatie van de auditoriumsessies, quizes en workshops door New Balls Please bleef het evenement de klanten steeds opnieuw verwonderen. Omdat gasten het verdienen om als echte prinsen en prinsessen te worden verwend, werden elke dag de meeste exquisiete lunches en diners geserveerd. Ook was er aan magie en verrassing geen tekort. Zo werden alle gasten getrakteerd op een betoverende paardenshow in het paardenmuseum Les Grandes Ecuries.

 terug naar projecten


OPEL BELGIum

OPEL DEALERCONGRES

18-19 NOVEMBER 2016
C-MINE-GENK/DE CENTRALE-HEUSDEN-ZOLDER

Een perfecte ontmoetingsplaats voor al haar dealers op een unieke locatie: dat was waar Opel naar op zoek was. En dus werden alle Opel-dealers uit België en Luxemburg uitgenodigd om naar C-mine Genk te komen, een voormalige mijnsite getransformeerd tot een creatieve hub. Terwijl de Opel-dealers deelnamen aan het businessprogramma, stond er voor hun partners een workshop “karikatuurtekenen” op het programma. Een hoop creativiteit en veel plezier zetten de toon voor de rest van de dag. Dan was het eindelijk tijd voor het avondfeest met diner. In een in mysterieus blauw en rood licht gehuld mijndecor kregen de gasten een heerlijk uitgebreid diner geserveerd door obers verkleed als oude mijnwerkers. En natuurlijk was er ook goede muziek. Olivier Laurent wist de harten van het publiek te veroveren met een geweldige zang- en imitatie-act. 

 terug naar projecten


AZ KLINA

HUISARTSENRECEPTIE 2016

22 JANUARI 2016
ZUIDERKROON ANTWERPEN
BELGIË

Voor het tweede jaar op rij organiseerden we de jaarlijkse huisartsenreceptie van AZ Klina. Met een plezante show onder de titel “Klina Revue” presenteerden we thema's zoals 'Speakers' Corner', ‘Vaneigens’ en ‘Défilé’ in een moderne theatersetting met liveperformances van echte acteurs. Tijdens deze liveshow op maat werden alle nieuwe specialisten en huisartsen voorgesteld aan 300 gasten.

 terug naar projecten


OPEL BELGIum

DEALERCONGRES 2015

4-5 DECEMBER 2015
ROTTERDAM
NEDERLAND

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 december waren Rotterdam en het Mainport Design Hotel de setting voor een bijzonder druk weekend voor Opel-dealers en hun partners.  Deze locatie vormde het ideale decor voor de nieuwe generatie Opel-wagens; deze trendy culturele stad met vele architecturale meesterwerken weerspiegelt immers perfect de ambities van het automerk. Voor de dealers en hun partner was het weekend een mix van lifestyle, mode en culinaire traktaties. Tijdens het businessprogramma konden de partners genieten van een optioneel programma met onder andere een baristaworkshop en een verrassende tocht doorheen de stad. Na de algemene vergadering werd het gezelschap van 230 gasten met de boot Spido naar het Hulstkamp gebouw gebracht, een ouderwets gezellige jeneverdistilleerderij. 

 terug naar projecten


AZ KLINA

HUISARTSENRECEPTIE 2015

23 JANUARI 2015
ALM BERCHEM
BELGIË

Uniek live radioprogramma van één uur met Sven Pichal, opgebouwd rond AZ Klina-onderwerpen en met echte gepersonaliseerde radiogimmicks zoals commercials, nieuws-, weer- en verkeersberichten, muziek en jingles.

 terug naar projecten


OPEL BELGIum

DEALERCONGRES 2013

13-14 DECEMBER 2013
LES FONTAINES
LES GRANDES ECURIES DE CHANTILLY
MAISON DE SYLVIE CHANTILLY
FRANKRIJK

Jaarlijkse afspraak voor alle Belgische Opel-dealers en een combinatie van congres, programma voor partners, avondfeest met exquis diner en brunch.

 terug naar projecten


OPEL BELGIum

DEALERCONGRES 2011

DECEMBER 2011
CENTRE DES CONGRÈS DE REIMS  
DOMAINE POMMERY                    
REIMS
FRANKRIJK

Jaarlijkse afspraak voor alle Belgische Opel-dealers en een combinatie van congres, programma voor partners, avondfeest met exquis diner en brunch.

 terug naar projecten