client event

Uw klanten zijn uw belangrijkste activa voor uw dagelijkse bedrijfsvoering. Het is hun liefde die uw merk groot maakt. Een klant die overtuigd is van uw product en dienst wordt een ware merkambassadeur die weer nieuwe klanten aanbrengt. Toon hun uw waardering met een uniek evenement.

Bidfood

vip event

13 September 2018
Aérodrome Oostmalle
België

Bidfood viert zijn 100ste (!) verjaardag dit jaar, en ze vieren het door verschillende evenementen te organiseren over verschillende maanden. Het eerste event op de agenda was een exclusieve VIP ervaring enkele prominente klanten. De aanwezigen werden verrast met uitstekende catering en een once-in-a-lifetime kans om mee te vliegen met zeldzame militaire vliegtuigen. Dit event was het perfecte startsignaal voor verschillende verjaardagsevents. Proficiat Bidfood!

← terug naar casussen


TECONEX

IN THE SPOTLIGHTS

1 MAART 2018
DOCKS DOME, BRUSSEL
BELGIË

Als toonaangevend bedrijf in elektrische laagspanningsaansluitingen, organiseerde Teconex een fascinerende avond, volledig in het teken van de introductie van hun nieuwe visie aan hun klanten en partners. Ze lieten hun klanten hun innovatieve verlichtingsproducten ontdekken in een unieke, excentrieke setting. Nadien genoten de genodigden van verschillende optredens met spectaculaire lichteffecten en een rijkelijk walking dinner.

← terug naar casussen


Fuji Oil Europe

25ste verjaardag & opening van nieuw gebouw

6-7 OkTOBER 2017
GENT
BELGiË

Op 6 oktober kwam een bijzondere Japanse delegatie naar België afgezakt om er de 25ste verjaardag van Fuji Oil Europe te vieren en tegelijk het nagelnieuwe bedrijfsgebouw in Gent Zeehaven plechtig in te huldigen. Na de feestelijke opening werden op vrijdag voor 200 vips en op zaterdag voor 500 werknemers en hun familieleden rondleidingen doorheen het oude en nieuwe gebouw georganiseerd.

← terug naar projecten


Van Oirschot

50 jaar Van Oirschot

30 SEPTEMBER 2017
ANTWERPEN
BELGIË

Met fonkelende lichtjes en muziekoptredens maakten we van de 50ste verjaardag van Van Oirschot een onvergetelijke dag. De meer dan 1200 gasten zullen nog heel lang kunnen nagenieten van hun avondje uit in deze sprookjesachtige setting met muziekdiva Natalia en de Belgische coverband Cookies & Cream.

← terug naar projecten


PUBMARKET!

BIDVEST BEURS 2016

27 OKTOBER 2016
NEKKERBOX MECHELEN
BELGIË

Tijdens de Bidvest Beurs 2016 boden allerlei voedselleveranciers in de Nekkerbox in Mechelen hun beste diensten aan Bidvest’s klanten aan. Vervolgens werden klanten en leveranciers uitgenodigd voor een magisch winterfeest waarop ze in een wit winterlandschap konden genieten van een heerlijk diner. Rendieren, kaarslicht, sneeuwvlokken, you name it ... New Balls Please weet hoe je een feestje moet organiseren!

← terug naar projecten


VOLVO STERCKX

OPENING VAN NIEUWE SHOWROOM

20 OKTOBER 2016
HALLE
BELGIË

Feestelijke opening van de nieuwe showroom van Volvo Sterckx in Halle. Hoe kan je beter een nieuwe showroom presenteren dan met de voorstelling van een nieuwe wagen? Voor één avond deed Volvo Sterckx Halle dienst als setting voor een megaspektakel terwijl het werd verlicht door kleurrijke steltlopers die met hun glanzende kostuums LED-licht produceerden. Maar het moment suprême was ongetwijfeld de nieuwe V90 die, zich een weg banend doorheen de massa, de showroom binnenreed en daarbij echt iedereen met verstomming wist te slaan. 

← terug naar projecten


Trend Micro

Continental Europe Executive Partner Meeting

Hotel Dolce Sitges
31 MEI – 2 JUNI 2016
SITGES – SPANJE

De IT-beveiligingspartner Trend Micro organiseerde haar Europese congres in Sitges samen met New Balls Please. Ongeveer 70 gasten werden vanuit de luchthaven naar het 5-sterrenhotel Dolce Sitges gebracht, waar in een schitterend decor catering was voorzien. Vervolgens brachten alle gasten een bezoek aan de wijngaard van Can Rafols dels Caus, waar ze het productieproces van de lokale wijn konden volgen en ook ingewijd werden in enkele andere lokale activiteiten zoals het bottelen van olijven en een aantal voeding- en drankworkshops. Een barbecue en fietstocht rondde het event af, waarna alle gasten terug naar de luchthaven werden gebracht.

← terug naar projecten


Unilin

21 APRIL 2016
THE LOFT DU 202
BRUSSEL

Unilin zorgt voor een vroege zomer voor haar gasten. Interieurontwerpers uit het hele land werden uitgenodigd voor een gezellig samenzijn in Loft 202 in Brussel.
Op deze bijzondere plek zullen ze kunnen luisteren naar een spreker die gespecialiseerd is in festivaldecors zoals die van Tomorrowland.
Tijdens en na zijn lezing kunnen de creatieve geesten bij een hapje en een drankje ook nog eens hun netwerk uitbreiden.

← terug naar projecten

 

 


PUBMARKET! VOOR BIDVEST

BIDVEST BEURS 2015

15 OKTOBER 2015
BELGIË

Brussels Event Brewery was gastheer voor "More than tradition", een B2B-beurs georganiseerd door Bidvest voor 57 exposanten (o.a. Danone België, Unilever, Duni, Douwe Egberts België Croky, Lotus Bakeries) en circa 700 gasten, met afsluitend diner en een meer dan geslaagd optreden van Raf Van Brussel en zijn partyband Brussels At Night.

Bidvest is marktleider op het vlak van foodservice in België. Als onderdeel van de Zuid-Afrikaanse Bidvest Groep selecteren ze dealers en groothandelaars. Ook de zoektocht naar producten is afgestemd op de heel diverse noden van hun klanten, net zoals het klaarmaken van de bestellingen en de regelmatige leveringen over heel België en Luxemburg. Alle activiteiten worden perfect gecoördineerd met hun respectieve klanten, die allen op zoek zijn naar oplossingen voor een optimale en doeltreffende controle over hun keuken en de “one-stop-leveringen”.

← terug naar projecten


Berlin for Vanhaerents

7th Heaven

19JUNI 2015
GROEN KWARTIER (ANTWERPEN)
BELGIË

In de zoektocht naar kopers of investeerders nodigde Vanhaerents 50 topklanten uit tot een bezoek aan een van haar overblijvende penthouses op de site ‘t Groen Kwartier in Antwerpen. Topcatering van The Jane (Sergio Herman en Nick Bril) en The Upper Room Bar brachten alle gasten in de 7de hemel.

← terug naar projecten

 


PUBMARKET! VOOR BIDVEST

BIDVEST BEURS 2014

OKTOBER 2014
WILD GALLERY
BRUSSEL – BELGIË

Beurs voor professionals opgebouwd door alle voedingsleveranciers van Bidvest in de Wild Gallery in Brussel, gecombineerd met een fantastisch avondevenement met food trucks en livemuziek van The Vicious.

← terug naar projecten


MPI BELGIUM

BE Conference

24 JUNi 2015
CHÂTEAU FOND'ROY
BRUSSEL
BELGIË

Jaarlijkse BE Conferentie voor de Belgische afdeling van MPI (Meeting Professionals International). In het prachtige decor van Château Fond'Roy in Brussel werden de deelnemers ondergedompeld in een wereld van perfecte service en uitmuntende gastvrijheid. 

← terug naar projecten

 


BINSFELD

LANCERING ARCELOR MITTAL

11 JUNI 2015
PARK VAN BEERVELDE
BELGIË

80 exclusieve B2B-gasten genoten van een productlanceringsseminarie in combinatie met een overheerlijk diner en entertainment op topniveau van een wereldberoemde goochelaar en een ontspannend jazztrio.

← terug naar projecten